pilda semanatorului Hristos seamana e1444468400554Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „SEMANATORUL CERULUI”

„Pilda Semanatorului e pilda lui Iisus, care si-a talcuit profetic soarta soliei Sale intre oameni. A talcuit-o si pe intelesul apostolilor, care L-au rugat sa le-o talcuiasca, dar tot a ramas si talcuirea pe care avea s-o aduca

Prislop 26
Vă invităm să călătoriti alături de noi în acest pelerinaj de suflet, organizat cu ocazia împlinirii a 30 ani de la plecarea în Veșnicie a Părintelui Arsenie Boca. Vor fi două zile de folos duhovnicesc și trăiri intense, după următorul program:

Prislop 9Plecarea din București va fi miercuri, 27 noiembrie, la ora 7 dimineața, iar întâlnirea va fi la ora 6.30. Ne vom întâlni și vom pleca din parcarea centrală, cu plată, amenajată în Piața Victoriei.
Ajunși la Silvașul de Sus, în Sfânta Mănăstire Prislop, ne vom închina și ruga la mormântul Părintelui Arsenie Boca și apoi vom pleca spre Motel Prislop, locul in care vom fi cazați.
A doua zi, de dimineață, la Mănăstirea Prislop vom participa la Sfânta Liturghie și Parastasul Părintelui Arsenie Boca.
Întoarcerea la București, cu ajutorul Domnului, va fi joi seara, 28 noiembrie, în jurul orei 22.

Costul pelerinajului, este de 280 lei/ persoană și va include următoarele servicii:
-transport
-cazarea în camere cu 2 sau 3 paturi, cu baie proprie
-2 mese (cina - miercuri și prânzul - joi).

Vă invităm să vă înscrieți plătind avansul/ integral până pe data de 15 octombrie 2019, inclusiv. Plata se poate face numerar la sediul fundației noastre sau prin OP în contul nostru cu mențiunea, la detalii de plată: „pelerinaj Prislop și numele pelerinului”. Cei care faceți plata în cont, vă rugăm să ne trimiteți copia după ordinul de plată pe adresa: birou@fundatiaarsenieboca.ro. Pentru înscriere avem nevoie de numele și prenumele pelerinului, numărul de telefon mobil și adresa de email.

Vă rugăm pe toți cei care deja v-ați înscris să faceți plata pelerinajului, avans sau integral.

Vă așteptăm alături de noi!

71259527 1362958283871350 573849433662291968 n
Asociația Umanitară Tadeu în parteneriat cu Biserica "Sfântul Dumitru-Poștă" organizează în zilele de 2 și 3 noiembrie 2019 cea de-a treia ediție a evenimentului caritabil „Arte pentru carte”, găzduit de Universitatea Ecologică din București, Str. Franceză nr. 22, Sector 3, București.

Accept Refuz