Maica DomnuluiCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „UN GRAUNTE DE CREDINTA
„Credinta la masura de fapte nu creste decat din fapte la masura credintei. Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El. Dumnezeu ne cere viata si conducerea ei potrivit Evangheliei. Aceasta-i minunea care se cere de la noi.

Prislop3
În perioada 15 - 17 iulie 2022, fundația noastră organizează un nou pelerinaj pe următorul traseu:
București - Mănăstirea Curtea de Argeș (Moaștele Sfintei Mucenițe Filofteia, mormintele regelui Mihai I și al reginei Ana) - Transfăgărășan - (Barajul și lacul Vidraru - Lacul Bâlea - Cascada Bâlea) - Mănăstirea Râmeț - Mănăstirea „Înălțarea Sfintei Cruci” din Aiud, construită în memoria martirilor din temnițele comuniste - Grădinile de la Banpotoc (acest obiectiv va fi opțional și costul biletului de intrare este 15 lei/pers) - Schitul Ghelari - Mănăstirea Prislop - București.

Programul și ordinea obiectivelor poate suporta modificări.
Vă invităm și vă așteptăm să ne fiți alături în acest frumos pelerinaj!
Întâlnirea pentru plecare, va fi vineri, 15 iulie 2021, ora 6:30, în Parcarea Centrală din Piața Victoriei, iar plecarea la ora 6.45.
Costul pelerinajului este 370 de lei/ persoană și include transportul, 2 nopti de cazare în camere cu 3-4 paturi și baie proprie.

Să ne rugăm, cu credintă, Mântuitorului nostru Iisus Hristos și Părintelui Arsenie Boca, ca această călătorie să ne folosească sufletește și să ne dăruiască inimă deschisă pentru a primi lucrarea harului dumnezeiesc!

Plata se poate face numerar, la sediul fundației, din str. Alexandru Deparateanu nr. 20, Parter, Sector 1, Bucuresti, L - V, orele 9 -17.30 sau prin O.P. în contul fundatiei noastre (specificând la detalii: „pelerinaj Prislop și numele pelerinului”).
Dacă faceți transfer bancar, vă rugăm să trimiteți copia O.P. pe email-ul nostru: birou@fundatiaarsenieboca.ro.
Nu efectuați transferul bancar fără a primi din partea fundației confirmarea disponibilității locului.

NOTĂ: În caz că vă răzgândiți pe parcurs sau nu veți putea participa la pelerinaj din motive personale, banii nu se returnează.

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi!

AFIS CONFERINTA PR CLAUDIU BAZAVAN 1 2
Biserica „Șerban Vodă” din București continuă seria conferințelor spirituale și ale întâlnirilor duhovnicești.
Anul acesta – 2022 este declarat în Patriarhia Română drept „Anul omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului și Anul comemorativ al sfinților isihaști Simeon Noul Teolog, Grigorie Palama și Paisie de la Neamț”.

Bad karma: we can't find that page!

You asked for https://fundatiaarsenieboca.ro/Demascarea.-Film-despre-acţiunea-violentă-de-la-Piteşti-1949-1951.html, but despite our computers looking very hard, we could not find it. What happened ?

• the link you clicked to arrive here has a typo in it
  • or somehow we removed that page, or gave it another name
  • or, quite unlikely for sure, maybe you typed it yourself and there was a little mistake ?

It's not the end of everything though : you may be interested in the following pages on our site: