vindecarea slabanogului din capernaumCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „IISUS SI SLABANOGUL”
„Iisus a tamaduit un slabanog. Nu-i nici o mirare - Dumnezeu fiind. Ce-a facut ? - L-a iertat de pacate; de greselile

Redirecţionati 3,5% din impozitul către stat fundaţiei noastre

2093ecc8 1eb6 4755 a0ef d2215c2b59c7
Aceia dintre dumneavoastră care ne puteți ajuta, descărcați formularul cu datele fundației noastre, urmând doar să adăugați datele personale în câmpurile corespunzătoare din formular. Pentru alte detalii referitoare la completarea/descărcarea formularului, contactaţi-ne la adresa de email: birou@fundatiaarsenieboca.ro.

Cea mai simplă dar eficientă acţiune de sprijinire a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca, fără a scoate bani din buzunar, este direcționarea a 3,5 % din impozitul anual pe venit către fundația noastră. Acest lucru se poate face acum, în lunile de început de an, până la data de 25 mai 2021, data limită de trimitere a formularului completat - data poștei.
Redirecționarea procentului de 3,5% din impozitul pe venit se poate face de către orice angajat, anual, prin completarea unui formular. În cazul în care acest formular nu este depus, suma de bani existentă merge către stat.
Cine dorește să ne ajute în acest mod, vă rugăm să citiți toate detaliile cu privire la această procedură legală de ajutor a fundației noastre.

230 jpegMulțumim celor care în anii trecuți au redirecționat aceste procente către fundația noastră, aceste sume ajută fundația noastră să își poată desfășura activitatea zilnică.

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

doneaza sange
În zilele de 15 și 16 aprilie 2021, în intervalul orar 8.00 -13.00, la Centrul de Transfuzie Sanguină București, str. Constantin Caracaș, nr. 2, sector 1, Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca organizează prima Campanie de Donare de Sânge din acest an.
La nivel național este o lipsă acută de sânge ceea ce ne îndeamnă să fim uniți cu toți cei aflați în suferință pe paturile spitalelor în contextul pandemiei.

ManastireaHalmyris
Vă îndemnăm pe cei care doriți și aveți dragoste, să ajutați cu donații financiare în vederea finalizarii construcției bisericii Mănăstirii Halmyris din localitatea Murighiol, județul Tulcea, unde se află moaștele Sfinților Epictet preotul și monahul Astion. Moaștele sunt considerate cele mai vechi de pe teritoriul României și au fost descoperite în vara anului 2001.

logo 300pxInterviu Q Magazine: „La Centrul Sf. Alexandra există sprijin pentru femeile în criză de sarcină”

Există un loc în București unde părinţii şi copiii pot fi ajutaţi să depășească crizele. Q Magazine l-a vizitat şi a discutat cu
Alexandra Nadane, directorul executiv al Centrului „Sfânta Alexandra Împărăteasa”.

MAI MULT SPRIJIN
S-a deschis recent Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa”. Care este scopul acestui proiect?

Voluntariatul în Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca

Fundația noastră este o organizație non profit, ce urmărește desfășurarea de activități benefice semenilor, în sens sufletesc, dar și material.

Înscrierea ca membru al Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca

Fundația noastră funcționează prin promovarea unor valori de bază, care transpar în fiecare dintre acțiunile și proiectele noastre.

Educația pentru sănătate versus educația sexuală – o bătălie a resurselor
Rodica Bărbuță & Camelia Moldovan, Fundația MATCA 2000

Preluat de pe culturavietii.ro

children-1600x2560

De la bun început trebuie să spunem că ne numărăm printre organizațiile care nu numai că susțin necesitatea Educației pentru sănătate în școală ci chiar pledează pentru ea și pentru parteneriatul între factorii din sistemele de educație și de sănătate. Este și motivul pentru care, în anul 2011, am elaborat și susținut într-o conferință internațională a medicilor, alături de colegii din consorțiu, lucrarea „Sănătatea și educația – domenii de convergență interdisciplinară”.