Volutariatul in Fundatia Crestina Parintele Arsenie Boca

Fundatia noastra este o organizatie non profit, ce urmareste desfasurarea de activitati benefice semenilor, in sens sufletesc, dar si material.

Inscrierea ca membru al Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca

Fundatia noastra functioneaza prin promovarea unor valori de baza, care transpar in fiecare dintre actiunile si proiectele noastre.

doneaza

6. Dacă aveţi posibilitatea şi doriţi să ne sprijiniţi financiar în mod suplimentar, puteţi să o faceţi prin donaţii (detalii aici) sau printr-o sponsorizare. Pentru detalii legate de contractele de sponsorizare, vă rugăm să scrieţi la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

images
5. Aceia dintre dumneavoastră care sunt angajaţi, ne pot sprijini financiar fără să scoată niciun leu din buzunar, redirecţionând 2% din impozitul către stat fundaţiei noastre. Pentru mai multe informaţii despre sistemul 2 % şi pentru a completa formularul click aici sau contactaţi-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..