Voluntariatul în Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca

Fundația noastră este o organizație non profit, ce urmărește desfășurarea de activități benefice semenilor, în sens sufletesc, dar și material.

Înscrierea ca membru al Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca

Fundația noastră funcționează prin promovarea unor valori de bază, care transpar în fiecare dintre acțiunile și proiectele noastre.

doneaza

6. Dacă aveţi posibilitatea şi doriţi să ne sprijiniţi financiar în mod suplimentar, puteţi să o faceţi prin donaţii (detalii aici) sau printr-o sponsorizare. Pentru detalii legate de contractele de sponsorizare, vă rugăm să scrieţi la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

images
5. Aceia dintre dumneavoastră care sunt angajaţi, ne pot sprijini financiar fără să scoată niciun leu din buzunar, redirecţionând 2% din impozitul către stat fundaţiei noastre. Pentru mai multe informaţii despre sistemul 2 % şi pentru a completa formularul click aici sau contactaţi-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..