vindecarea slabanogului din capernaumCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „IISUS SI SLABANOGUL”
„Iisus a tamaduit un slabanog. Nu-i nici o mirare - Dumnezeu fiind. Ce-a facut ? - L-a iertat de pacate; de greselile

Redirecţionati 3,5% din impozitul către stat fundaţiei noastre

2093ecc8 1eb6 4755 a0ef d2215c2b59c7
Aceia dintre dumneavoastră care ne puteți ajuta, descărcați formularul cu datele fundației noastre, urmând doar să adăugați datele personale în câmpurile corespunzătoare din formular. Pentru alte detalii referitoare la completarea/descărcarea formularului, contactaţi-ne la adresa de email: birou@fundatiaarsenieboca.ro.

Cea mai simplă dar eficientă acţiune de sprijinire a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca, fără a scoate bani din buzunar, este direcționarea a 3,5 % din impozitul anual pe venit către fundația noastră. Acest lucru se poate face acum, în lunile de început de an, până la data de 25 mai 2021, data limită de trimitere a formularului completat - data poștei.
Redirecționarea procentului de 3,5% din impozitul pe venit se poate face de către orice angajat, anual, prin completarea unui formular. În cazul în care acest formular nu este depus, suma de bani existentă merge către stat.
Cine dorește să ne ajute în acest mod, vă rugăm să citiți toate detaliile cu privire la această procedură legală de ajutor a fundației noastre.

230 jpegMulțumim celor care în anii trecuți au redirecționat aceste procente către fundația noastră, aceste sume ajută fundația noastră să își poată desfășura activitatea zilnică.

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

doneaza sange
În zilele de 15 și 16 aprilie 2021, în intervalul orar 8.00 -13.00, la Centrul de Transfuzie Sanguină București, str. Constantin Caracaș, nr. 2, sector 1, Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca organizează prima Campanie de Donare de Sânge din acest an.
La nivel național este o lipsă acută de sânge ceea ce ne îndeamnă să fim uniți cu toți cei aflați în suferință pe paturile spitalelor în contextul pandemiei.

Giurgiu 9
Dragii noștri,

Vă mulțumim tuturor celor care ați contribuit (prin donații în bani și produse, prin achiziția unora dintre acestea sau transportul cu mașina) la realizarea primei vizite de anul acesta de la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am fost sâmbătă, 20 februarie.
Ne-am bucurat să îl revedem pe părintele Valentin, dar în același timp am aflat cu tristețe că Fundația noastră este printre puținii binefăcători care au mai rămas în acest ultim an aproape de nevoile mamelor și copiilor de la Așezământ.

WhatsApp Image 2020 02 15 at 20.01.14
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, ne propunem ca sâmbătă, 20 februarie 2021, să reîncepem vizitele noastre în comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde vă reamintim că sunt găzduiți aproximativ 40 de mame și copii (victime ale violenței domestice), atât în Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, cât și în casele din sat, aflați în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan, chiar dacă nu va fi posibilă interacțiunea directă cu copiii, din motive ce țin de respectarea restricțiilor sanitare actuale.

Dragii noștri,

În contextul evoluției situației epidemiologice pe teritoriul țării noastre determinată de răspândirea COVID-19, plecarea din 12 decembrie 2020 la Valea Screzii și Valea Plopului nu va avea loc. Cu toate acestea, dorim să le fim de ajutor și să le expediem prin curier produsele solicitate pe lista de necesități!

WhatsApp Image 2020 02 15 at 20.01.10 1
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, ne propunem ca sâmbătă, 24 octombrie, să mergem într-o nouă vizită la copiii și mamele din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

2d58b0857270ea121b8a97415bfd3852
Dragii noștri,

Duminica aceasta, de Sfinții Martiri Brâncoveni, am fost în vizită la copiii de la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, unde au fost dăruite donațiile făcute de dvs. Pe lângă acestea, datorită dragostei și generozității dumneavoastră pentru care vă mulțumim, fundația noastră a sprijinit Centrul Social cu suma de 4500 lei necesară plății utilităților și/sau altor nevoi care se cereau rezolvate.
De data aceasta nu ne-a mai însoțit și prietenul Fundației noastre, Horațiu Ionuț Pascal, care, în urmă cu 40 de zile, pe 14 iulie 2020, a trecut la Domnul, după o scurtă și grea suferință.

a460990a6262db18444571de7ea685f5
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, ne propunem ca duminică, 16 august 2020, să mergem în vizită la copiii și mamele din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.
Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, pentru cele 40 de persoane (mame și copii, victime ale violenței domestice), în special cu următoarele: