Buna vestire 480x640 480x640Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „BUNA-VESTIRE”
„Aceasta nastere a lui Dumnezeu in faptura sa e de fapt o renastere a omului, - proces care a fost anuntat, pregatit si care a evoluat logic in
istorie. Aceasta insemneaza cuvintele : «La

Vl. Plopului 19 ian
Dragii noștri,

Plecarea din 21 martie 2020 la Valea Screzii și Valea Plopului nu va avea loc, ca urmare a declarării stării de urgență. Dorim să le fim de ajutor și să le expediem prin curier produsele solicitate pe lista de necesități!

Colega noastră, Cristina Arnăut, s-a ocupat să găsească oferte cât mai avantajoase.
Vă rugăm să sustineţi financiar demersul nostru, iată datele necesare:

Fundaţia Creştină Părintele Arsenie Boca
Cont IBAN: RO75 BRMA 0810 0296 7430 0000 ,
Banca Românească, CIF : 25236717
cu mențiunea pentru:„Proiectul Valea Plopului”

sau direct la sediul din Str. Alexandru Depărățeanu nr. 20, Ap. 2, interfon 002, Sector 1, București, program de luni până vineri, între orele 9.00 - 15.00. Cei care nu se pot încadra în program sunt rugați să ne contacteze la numerele de telefon:
tel fix. 021 223 24 96, tel. mobil +40 760 141 744; +40 724 271 236.
Persoana de contact este Florina Ionescu.

Cu suma adunată până la data de 27 martie 2020, sperăm să acoperim cât mai mult din necesar.

A) Participarea la colecta de produse

- Alimente;
Produse: halva, soia, măsline, drojdie, ceai de fructe.
Conserve: mazăre, fasole verde, pastă de tomate, zacuscă, pate vegetal, mix de legume
Legume proaspete, fructe proaspete.
- Produse de igienă: soluție dezinfectantă pentru mâini, alcool sanitar, cloramină, igenol soluție
- Rechizite: pixuri colorate, cartoane colorate, acuarele colibri, lipici, caiete de matematică, dosare de plastic, folii pentru plastefiat.

B) Transportarea donațiilor
Din cauza pandemiei de coronavirus din țară, donațiile vor fi trimise către copilași, printr-o firmă de curierat, în data de 30 martie 2020.

C) Popularizarea acțiunii

Povestiți despre acțiune prietenilor și cunoscuților dumneavoastră.

Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugăm să contactați coordonatorul proiectului: Ștefania Pauciuc, email stefaniapauciuc@gmail.com, tel. 0722.310.998.

Mulțumim tuturor și vă invităm alături de noi cu inima, priceperea și fapta.

Spuneți, vă rugăm, și cunoscuților dvs. despre această frumoasă acțiune!

Ștefania Pauciuc

83832176 1111110675896369 8652261448002568192 n
În perioada 10 - 13 martie 2020, vă așteptăm la slujba Liturghiei Darurilor înainte sfințite de marți până vineri, începând cu ora 6.00.

manPaltin
Vă îndemnăm pe cei care aveți bunăvoință și dragoste, să ajutați cu donații financiare pentru restaurarea clădirilor afectate ca urmare a incendiului puternic izbucnit în noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2020, în incinta Mănăstirii Paltin - Petru Vodă. A fost afectată și chilia memorială a Părintelui Iustin Pârvu, în care și-a petrecut ultimii 3 ani din viață.

„Mănăstirea noastră a trecut prin clipe dramatice în urma incendiului din noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2020, care a afectat aproape în întregime clădirea stăreției. Mulțumim tuturor celor ce au fost alături de noi în aceste momente de încercare, în primul rând echipei de pompieri care au intervenit în mod exemplar în stingerea incendiului violent, stopând astfel riscul extinderii focului la celelalte clădiri din apropiere. De asemenea mulțumim localnicilor și turiștilor din zonă care în chip jertfelnic au participat alături de noi, la recuperarea mai multor bunuri, dintre care mai multe icoane de valoare și sfinte moaște, ce spre bucuria noastră, au rămas intacte și neatinse de flăcările mistuitoare.
Mulțumim mai ales Domnului pentru această încercare și nădăjduim să putem transforma tot răul în mai bine. În toate aceste momente de îndurerare, Domnul ne-a bucurat cu harul Său, arătându-ne printr-o minune preaslăvită că Harul lui Dumnezeu nu poate fi biruit de niciun foc potrivnic, iar cei ce ne punem nădejdea în Domnul vom trece prin foc nearși. Micul altar din paraclisul aflat în interiorul stăreției a rămas în chip minunat neatins de flăcări, păstrând intacte sfânta masă, sf. Evanghelie, Sf. Cruce și toate vesmintele ce impodobeau altarul Domnului.”
În cazul în care doriți să ajutați cu donaţii financiare, puteți transfera sumele folosind următoarele informații:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: „Pentru Mănăstirea Paltin”)
sau către
Fundația „Justin Pârvu”