2d58b0857270ea121b8a97415bfd3852
Dragii noștri,

Duminica aceasta, de Sfinții Martiri Brâncoveni, am fost în vizită la copiii de la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, unde au fost dăruite donațiile făcute de dvs. Pe lângă acestea, datorită dragostei și generozității dumneavoastră pentru care vă mulțumim, fundația noastră a sprijinit Centrul Social cu suma de 4500 lei necesară plății utilităților și/sau altor nevoi care se cereau rezolvate.
De data aceasta nu ne-a mai însoțit și prietenul Fundației noastre, Horațiu Ionuț Pascal, care, în urmă cu 40 de zile, pe 14 iulie 2020, a trecut la Domnul, după o scurtă și grea suferință.

a460990a6262db18444571de7ea685f5
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, ne propunem ca duminică, 16 august 2020, să mergem în vizită la copiii și mamele din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.
Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, pentru cele 40 de persoane (mame și copii, victime ale violenței domestice), în special cu următoarele:

WhatsApp Image 2020 02 15 at 20.01.10
Dragii noștri,

După cum probabil v-ați fi așteptat, nici luna aceasta nu putem să organizăm o vizită la copiii și mamele din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, ca urmare a condițiilor actuale de restricție sanitară.
Cu toate acestea, vă îndemnăm să ajutăm fiecare după puteri, prin donarea unor sume de bani care sunt necesare acoperirii unor nevoi stringente ale acestui centru, după cum urmează:

- 1040 lei – pentru analize, mâncare, apă și teste sanitare (ar fi bine dacă am putea să îi ajutăm cu această sumă până pe data de 22 iunie);
- 300 lei – restanță pentru cumpărarea a 6 (șase) stingătoare (până pe data data de 1 iulie, cel târziu).

WhatsApp Image 2020 02 15 at 20.01.10
Dragii noștri,

Luna aceasta ne-am fi dorit să ajungem din nou la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, așa cum obișnuiam, o dată la două luni, însă nu o putem face, ca urmare a măsurilor de restricție impuse de starea de urgență. Astfel, aceia dintre dumneavoastră care doriți, aveți posibilitatea de a le trimite prin curier o parte din bunurile respective sau puteți contribui financiar pentru susținerea nevoilor acestor persoane.

Giurgiu 15 febr
Doamne, ajută!

Sâmbătă, 15 februarie, am vizitat Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am ajuns cu trei mașini (9 adulți și 1 copil) pentru a transporta cele solicitate (în principal, alimente), cumpărate din donațiile dvs. și ale persoanelor care ne-au însoțit (câteva imagini regăsiți aici).