Giurgiu 15 febr
Doamne, ajută!

Sâmbătă, 15 februarie, am vizitat Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am ajuns cu trei mașini (9 adulți și 1 copil) pentru a transporta cele solicitate (în principal, alimente), cumpărate din donațiile dvs. și ale persoanelor care ne-au însoțit (câteva imagini regăsiți aici).

Dragii noștri,

Sâmbătă, pe 15 februarie, cu ajutorul Domnului, vom organiza prima vizită din acest an la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, în măsura în care și condițiile meteorologice vor fi favorabile.

Giurgiu 9
Doamne, ajută!

Sâmbătă, 7 decembrie, am vizitat ultima dată în acest an Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am ajuns cu cinci mașini (9 adulți și 3 copii) cu donațiile pe care le-ați făcut cu atâta dărnicie (dulciuri, jucării, alimente, produse de igienă și curățenie, produse de uz casnic, cărți, haine, încălțăminte).
Pregătirea și realizarea acestei vizite au împlinit, credem, „cununa acestui an”, prin momentele adunate toate la un loc în care ne-am simțit cu adevărat o comunitate, strânsă în jurul Părintelui Arsenie Boca, prin implicarea fiecăruia dintre dvs. și generozitatea de care ați dat dovadă, pentru a aduce un strop de mai multă bucurie pe chipurile celor 23 de copii aflați în prezent în centru.

Giurgiu
Dragii noștri,

Sâmbătă, pe 7 decembrie, cu ajutorul Domnului, vom organiza ultima vizită din acest an la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.
Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, dar în special cu următoarele:

Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă vizita la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, de sâmbătă, 26 octombrie, unde am ajuns cu două mașini (5 persoane) cu donațiile pe care le-ați făcut cu atâta generozitate (alimente, rechizite, cărți, haine). De asemenea, un gând de recunoștință se îndreaptă și către aceia dintre dvs. care ați donat sume de bani consistente ce au făcut posibilă acoperirea soldului restant la factura de apă, pentru care făcusem apel în mesajul nostru anterior.