Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă vizita la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, de sâmbătă, 24 august, prin donații în bunuri și în bani, cât și prin asigurarea transportului cu mașina personală a unuia dintre voluntarii noștri inimoși - mărturii în câteva imagini.
Vă reamintim că aveți posibilitatea de a ajuta financiar la finalizarea unui nou proiect al Așezământului Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, constând în amenajarea unui complex cu locuri de joacă și activități sportive pentru copii și dezvoltarea unei microferme agricole, pe un teren aflat în apropierea Centrului.

BucuriaGiurgiu
Dragii noștri,

Sâmbătă, pe 24 august, cu ajutorul Domnului, organizăm o nouă vizită la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.
Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, dar în special cu următoarele:

- produse alimentare: zacuscă, pate vegetal, măsline, delikat, mezeluri, pui, piept de pui, drojdie, ouă, ciuperci, castraveți și ardei în oțet, fructe, cereale, cașcaval, ceai, iaurt, smântână, unt;
- produse de igienă și curățenie: detartrant, role de hârtie, bureți de sârmă, Domestos, soluție de pardoseli, șervețele umede, saci menajeri (35 l), folie alimentară, chibrituri.

29 iunie Asezamant
Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă vizita la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, de sâmbătă, 29 iunie, prin donații în bunuri și în bani, dar și prin asigurarea transportului cu mașinile personale puse la dispoziție de către aceiași voluntari inimoși.

giurgiu iunie 2019
Dragii noștri,

Sâmbătă, pe 29 iunie 2019, cu ajutorul Domnului, organizăm o nouă vizită la copiii din Centrul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Slobozia 13 aprilie
Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă vizita la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, de sâmbătă, 13 aprilie, prin donații în bunuri și în bani, dar și prin asigurarea transportului cu mașinile personale puse la dispoziție de către voluntari inimoși.

Accept Refuz