Dragii noștri,

Acum, spre finalul vacanței de vară și apropiindu-ne de o toamnă sperăm rodnică pentru toți truditorii, inclusiv pentru micii școlari, vă anunțăm că organizăm sâmbătă, pe 26 august, cu ajutorul Domnului, o nouă vizită la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Parintele Valentin Stefan si copiii de la Centrul social PRO VITA Slobozia Giurgiu foto Cristina Nichitus Roncea                                      Pr. Valerntin Ștefan și copiii de la Așezământul Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil, Giurgiu (foto: Cristina Nichituș Roncea)

Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, după cum urmează:
- Produse alimentare: pui, mezeluri, ouă, ulei, cartofi, ceapă, morcovi, varză, ardei capia, vinete, griș, măsline, castraveți, usturoi, pate vegetal, pește, unt, margarină, roșii în bulion, sare, fasole uscată;
- Produse de igienă și curățenie: saci menajeri 35 l., detergent rufe, soluție pentru vase, soluție pentru pardoseli, Domestos, Cif, hârtie igienică, lavete, bureți pentru vase.
De asemenea, în această toamnă trebuie achitat prețul a 80 tone de lemn în valoare de 16.000 lei, primite în aprilie.

DSCN4856

Sâmbătă am mers la Valea Screzii la părintele Tănase alături de colegii voluntari care ne-au ajutat să ducem donațiile primite din partea dumneavastră, cei care sunteți constant alături de noi.  Ne-am bucurat să putem merge cu trei autoturisme foarte încărcate cu produse necesare acolo și că am putut transmite donațiile generoase în bani ale prietenilor noștri.
Copiii erau deja la masa de prânz, curați și veseli se bucurau în liniște de acest moment. O parte din ei lipseau deoarece primiseră o invitație la mitingul aviatic de la București. Părintele Tănase ne-a spus că cei mai merituoși au mers la București.
Vizita noastrã a fost binecuvântatã cu prezenţa şi cuvântul de folos al pãrintelui, întorcându-ne la casele noastre mai inspiraţi şi mai încrezãtori. Am avut ocazia să ne informăm și de stadiul în care se află construcția școlii. Acum rămâne să căutăm un sprijin astfel încât clădirea să poată fi folosită cât mai curând. Căutăm un structurist voluntar care cu pricepere să ajute la încheierea lucrării. Părintele va comunica direct cu acesta și îi va pune la dispoziție toate datele necesare.

Fotografie0438

Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor acelora care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 24 iunie, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani, prin asigurarea transportului și prin simpla prezență alături de noi. Ne bucurăm că de această dată ne-au însoțit și prieteni noi (deplasarea s-a făcut cu patru mașini, 9 adulți și 5 copii), care sperăm să ne fie în continuare aproape.

18740797 1371814182910378 8612151503194512068 nDesen al copiilor de la Centrul social Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil pentru ziua copiilor (Sursa foto)

Dragii nostri,

Pe 24 iunie, sambata, vom organiza, cu ajutorul Domnului, o noua vizita la Centrul Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din comuna Slobozia, judetul Giurgiu.

Pentru pregatirea acestei vizite, va rugam sa ne fiti alaturi, ajutand fiecare dupa puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrana si intretinere curenta pentru aceasta perioada, care sunt urmatoarele:
- produse de curatenie: soluție pentru pardoseala, geamuri, wc, bureti sarma, saci menajeri 35 litri;
- produse alimentare: mezeluri, cascaval, pui, bors, sare mare, ceapa, cartofi, usturoi.

Centrul_Slobozia
Copiii de la Aşezământul Social de la Slobozia Giurgiu pregătind programul special pentru Crăciun

Abonare Newsletter