Dragii noștri,

Fotografie0357Foto: Cativa copilasi de la Asezamantul Sf Arhangheli Mihail si Gavriil
Sâmbătă, pe 28 octombrie 2017, cu ajutorul Domnului, organizăm o nouă vizită la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, într-un număr cât mai mare, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, după cum urmează:
- Produse alimentare: pui, mezeluri, ouă, ulei, cartofi, ceapă, morcovi, varză, măsline, usturoi, pate vegetal, pește, unt, margarină, fasole uscată, borș, zahăr;
- Produse de igienă și curățenie: saci menajeri 35 l., detergent rufe, soluție pentru vase, soluție pentru pardoseli, domestos, cif, hârtie igienică, lavete, bureți pentru vase, detartrant.

Fotografie0480

Doamne ajuta!
Mulțumim celor care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 26 august, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului, chiar dacă de data aceasta nu am fost decât două persoane care ne-am mobilizat să ajungem acolo. Să sperăm că data viitoare vom fi mult mai mulți!

Dragii noștri,

Acum, spre finalul vacanței de vară și apropiindu-ne de o toamnă sperăm rodnică pentru toți truditorii, inclusiv pentru micii școlari, vă anunțăm că organizăm sâmbătă, pe 26 august, cu ajutorul Domnului, o nouă vizită la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Parintele Valentin Stefan si copiii de la Centrul social PRO VITA Slobozia Giurgiu foto Cristina Nichitus Roncea                                      Pr. Valerntin Ștefan și copiii de la Așezământul Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil, Giurgiu (foto: Cristina Nichituș Roncea)

Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, după cum urmează:
- Produse alimentare: pui, mezeluri, ouă, ulei, cartofi, ceapă, morcovi, varză, ardei capia, vinete, griș, măsline, castraveți, usturoi, pate vegetal, pește, unt, margarină, roșii în bulion, sare, fasole uscată;
- Produse de igienă și curățenie: saci menajeri 35 l., detergent rufe, soluție pentru vase, soluție pentru pardoseli, Domestos, Cif, hârtie igienică, lavete, bureți pentru vase.
De asemenea, în această toamnă trebuie achitat prețul a 80 tone de lemn în valoare de 16.000 lei, primite în aprilie.

DSCN4856

Sâmbătă am mers la Valea Screzii la părintele Tănase alături de colegii voluntari care ne-au ajutat să ducem donațiile primite din partea dumneavastră, cei care sunteți constant alături de noi.  Ne-am bucurat să putem merge cu trei autoturisme foarte încărcate cu produse necesare acolo și că am putut transmite donațiile generoase în bani ale prietenilor noștri.
Copiii erau deja la masa de prânz, curați și veseli se bucurau în liniște de acest moment. O parte din ei lipseau deoarece primiseră o invitație la mitingul aviatic de la București. Părintele Tănase ne-a spus că cei mai merituoși au mers la București.
Vizita noastrã a fost binecuvântatã cu prezenţa şi cuvântul de folos al pãrintelui, întorcându-ne la casele noastre mai inspiraţi şi mai încrezãtori. Am avut ocazia să ne informăm și de stadiul în care se află construcția școlii. Acum rămâne să căutăm un sprijin astfel încât clădirea să poată fi folosită cât mai curând. Căutăm un structurist voluntar care cu pricepere să ajute la încheierea lucrării. Părintele va comunica direct cu acesta și îi va pune la dispoziție toate datele necesare.

Fotografie0438

Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor acelora care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 24 iunie, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani, prin asigurarea transportului și prin simpla prezență alături de noi. Ne bucurăm că de această dată ne-au însoțit și prieteni noi (deplasarea s-a făcut cu patru mașini, 9 adulți și 5 copii), care sperăm să ne fie în continuare aproape.