18740797 1371814182910378 8612151503194512068 nDesen al copiilor de la Centrul social Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil pentru ziua copiilor (Sursa foto)

Dragii nostri,

Pe 24 iunie, sambata, vom organiza, cu ajutorul Domnului, o noua vizita la Centrul Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din comuna Slobozia, judetul Giurgiu.

Pentru pregatirea acestei vizite, va rugam sa ne fiti alaturi, ajutand fiecare dupa puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrana si intretinere curenta pentru aceasta perioada, care sunt urmatoarele:
- produse de curatenie: soluție pentru pardoseala, geamuri, wc, bureti sarma, saci menajeri 35 litri;
- produse alimentare: mezeluri, cascaval, pui, bors, sare mare, ceapa, cartofi, usturoi.

0
0
0
s2sdefault

Casa1

După cum stiti,  de câţiva ani de zile participăm impreună la sprijinirea Aşezământului Sfinţii Arhangheli Mihail si Gavriil situat in localitatea Slobozia, jud. Giurgiu, care adaposteste cu predilectie mame si copii proveniti din familii afectate de violenta domestica. 

Conducatorii Asezamantului, parintele Valentin Stefan si preoteasa Veronica, incearca ca in perioada petrecuta aici mamele si copiii sa-si vindece ranile sufletesti si trupesti si totodata sa reintegreze in societate aceste persoane, prin gasirea unui loc de munca pentru mame si evident a unei locuinte, lucru deloc usor de realizat in orasul Giurgiu. 

Va propunem sa participam impreuna la un proiect caritabil un pic mai indraznet decat cele prezentate pana acum, dar foarte util comunitatii create de parintele Valentin Stefan in Slobozia.

0
0
0
s2sdefault

Centrul_Slobozia
Copiii de la Aşezământul Social de la Slobozia Giurgiu pregătind programul special pentru Crăciun

0
0
0
s2sdefault

Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat prin donații în bunuri, bani sau asigurarea transportului, ca să putem aduce cele necesare pentru mamele și copiii din Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail si Gavriil din Slobozia-Giurgiu, unde am făcut o vizită sâmbătă, 16 aprilie. Am fost întâmpinați cu bucurie și cuvinte calde de părintele Valentin Ștefan și de preoteasa Veronica; Fundația și toți prietenii săi au primit un frumos simbol al recunoștinței copiilor de aici, desenul pe care îl puteți vedea mai jos.

poza_mica

Ca de obicei, ne-am oprit spre închinare și la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul din comuna Slobozia, unde sunteți așteptați pe 27 mai, de ziua acestui Sfânt care ocrotește și Fundația noastră, la slujba de sfințire a noii bisericuțe ridicate pe aceste locuri.

Imagini surprinse din vizita de sâmbătă se găsesc aici.

Dragul nostru părinte să vă aibă sub ocrotirea sa!

0
0
0
s2sdefault

Slobozia_5_sept

Cu ajutorul Domnului, ne propunem ca sâmbătă, 5 septembrie 2015, să reluăm vizitele la Aşezământul Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil din comuna Slobozia, judeţul Giurgiu, fapt pentru care apelăm la ajutorul dumneavoastră pentru pregătirea acestei vizite.

Vă rugăm să ne fiţi alături şi de această dată, în funcţie de prisosul fiecăruia, în dorinţa de a asigura celor 40 de mameşi copiii lor, găzduiţi în acest centru păstorit de Părintele Valentin Ștefan, acoperirea celor mai importante nevoi de hrană şi întreţinere curentă pentru această perioadă:

- Alimente: carne tocată, pui, mezeluri, caşcaval, ouă, eugenii, napolitane, măsline, griş, drojdie, borş, zacuscă, pate, ceapă, pate vegetal, fasole, mălai;

- Diverse: Domestos, clor, bureţi sârmă, lavete.

 

În cazul în care doriţi să ajutaţi Aşezământul cu donaţii financiare, necesare în special pentru achitarea facturilor de utilităţi, puteţi dona sumele în următorul cont:

FUNDAŢIA CREŞTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii

(de specificat la detaliile plăţii: "Pentru Giurgiu")

 

Cu această ocazie, dorim să mulţumim prietenilor care au răspuns de îndată la apelul nostru anteriorşi au donat suma necesară pentru achitarea facturii ENEL (1090 lei).

 

Vă aşteptăm la sediul Fundaţiei cu donaţii, începând de luni, 31 august până vineri, 4 septembrie 2015, între orele 9.30-17.00.

În cazul în care doriţi să ne însoţiţi în vizita pe care o vom face la Slobozia-Giurgiu,vă rugăm să ne anunţaţi în timp util pentru a putea organiza deplasarea, respectiv, cel târziu până joi, 3 septembrie.

Apelăm şi de această dată la persoanele care dispun de maşini şi/sau dube să ne ajute cu transportarea donaţiilor ce vor fi făcute şi cu asigurarea unor locuri disponibile în maşini, pentru cei care vor dori să ne însoţească pe 5 septembrie.

Pentru orice informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe colega noastră, Simona Şandru, la telefon 0724332389sau prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă mulţumim de pe acum pentru toate darurile dumneavoastră şi pentru că sunteţi alături de noi!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.