BucuriaGiurgiu
Dragii noștri,
Sâmbătă, pe 17 februarie, cu ajutorul Domnului, organizăm o primă vizită în acest an la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, într-un număr cât mai mare, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, după cum urmează:
- produse alimentare: măsline, margarină, ardei capia la borcan, halva, usturoi, borș, drojdie uscată, cașcaval, salam;
- produse de curățenie: mături, cozi de mături, găleți pentru mop, delicat, soluție pentru pardoseală, domestic, chibrituri, becuri.

0
0
0
s2sdefault

Fotografie0350SLFotografie0355SLMultumim tuturor acelora care au facut posibilă vizita de sâmbătă, 11 februarie 2017, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Slobozia-Giurgiu, prin donații în produse și în bani, prin asigurarea transportului și prin simpla prezență alături de noi – câteva mărturii în imagini găsiți aici.

0
0
0
s2sdefault

Fotografie0403bMulțumim tuturor acelora care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 1 aprilie 2017, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Slobozia-Giurgiu, prin donații în produse și în bani, prin asigurarea transportului și prin simpla prezență alături de noi – câteva mărturii în imagini găsiți aici.

0
0
0
s2sdefault

Fotografie0552Slobozia
Fotografie0553SloboziaMulțumim celor care au făcut posibilă vizita de luna trecuta, sâmbătă, 28 octombrie 2017
, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului, chiar dacă nu am fost decât trei persoane care ne-am mobilizat să ajungem acolo (câteva imagini inserate aici, in acest mesaj). Să sperăm că data viitoare vom fi mult mai mulți!

0
0
0
s2sdefault

Giurgiu01
Doamne, ajută!

Giurgiu15Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 9 decembrie 2017, ultima din acest an, la Așezământul SfințiiGiurgiu14 Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului. De data aceasta, am reușit să ne mobilizăm într-un număr mai mare (9 adulți și 2 copii) și să mergem acolo cu patru mașini încărcate, fiind însoțiți de noi și vechi prieteni ai Fundației, a căror generozitate smerită ne ajută să ajutăm.
La Centru, ne-am bucurat de o frumoasă surpriză pregătită de copii împreună cu doamna preoteasă Veronica, fiind primiți în cântec de colindă.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.