Fotografie0438

Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor acelora care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 24 iunie, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani, prin asigurarea transportului și prin simpla prezență alături de noi. Ne bucurăm că de această dată ne-au însoțit și prieteni noi (deplasarea s-a făcut cu patru mașini, 9 adulți și 5 copii), care sperăm să ne fie în continuare aproape.

0
0
0
s2sdefault

18740797 1371814182910378 8612151503194512068 nDesen al copiilor de la Centrul social Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil pentru ziua copiilor (Sursa foto)

Dragii nostri,

Pe 24 iunie, sambata, vom organiza, cu ajutorul Domnului, o noua vizita la Centrul Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din comuna Slobozia, judetul Giurgiu.

Pentru pregatirea acestei vizite, va rugam sa ne fiti alaturi, ajutand fiecare dupa puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrana si intretinere curenta pentru aceasta perioada, care sunt urmatoarele:
- produse de curatenie: soluție pentru pardoseala, geamuri, wc, bureti sarma, saci menajeri 35 litri;
- produse alimentare: mezeluri, cascaval, pui, bors, sare mare, ceapa, cartofi, usturoi.

0
0
0
s2sdefault

Casa1

După cum stiti,  de câţiva ani de zile participăm impreună la sprijinirea Aşezământului Sfinţii Arhangheli Mihail si Gavriil situat in localitatea Slobozia, jud. Giurgiu, care adaposteste cu predilectie mame si copii proveniti din familii afectate de violenta domestica. 

Conducatorii Asezamantului, parintele Valentin Stefan si preoteasa Veronica, incearca ca in perioada petrecuta aici mamele si copiii sa-si vindece ranile sufletesti si trupesti si totodata sa reintegreze in societate aceste persoane, prin gasirea unui loc de munca pentru mame si evident a unei locuinte, lucru deloc usor de realizat in orasul Giurgiu. 

Va propunem sa participam impreuna la un proiect caritabil un pic mai indraznet decat cele prezentate pana acum, dar foarte util comunitatii create de parintele Valentin Stefan in Slobozia.

0
0
0
s2sdefault

Centrul_Slobozia
Copiii de la Aşezământul Social de la Slobozia Giurgiu pregătind programul special pentru Crăciun

0
0
0
s2sdefault

Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat prin donații în bunuri, bani sau asigurarea transportului, ca să putem aduce cele necesare pentru mamele și copiii din Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail si Gavriil din Slobozia-Giurgiu, unde am făcut o vizită sâmbătă, 16 aprilie. Am fost întâmpinați cu bucurie și cuvinte calde de părintele Valentin Ștefan și de preoteasa Veronica; Fundația și toți prietenii săi au primit un frumos simbol al recunoștinței copiilor de aici, desenul pe care îl puteți vedea mai jos.

poza_mica

Ca de obicei, ne-am oprit spre închinare și la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul din comuna Slobozia, unde sunteți așteptați pe 27 mai, de ziua acestui Sfânt care ocrotește și Fundația noastră, la slujba de sfințire a noii bisericuțe ridicate pe aceste locuri.

Imagini surprinse din vizita de sâmbătă se găsesc aici.

Dragul nostru părinte să vă aibă sub ocrotirea sa!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.