WhatsApp Image 2021 12 11 at 13.44.31
Dragii noștri,

Vă mulțumim pentru căldura și generozitatea cu care v-ați implicat fiecare pentru a aduce bucurie pe fețele copiilor de la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am poposit mai întâi, pe 4 decembrie, în preajma sărbătorii Sf. Nicolae, cu napolitane și portocale (50 kg), iar mai apoi, sâmbătă -11 decembrie, în ultima noastră vizită din acest an.
”Ajutoarele Moșului”, parcă mai multe ca niciodată (12 adulți și 3 copii), au purces la drum cu 5 mașini, pentru a le aduce copiilor toate cadourile pe care și le-au dorit și pe care le-ați pregătit cu atâta dragoste.

0
0
0
s2sdefault

images
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, ne propunem ca sâmbătă, 11 decembrie, să facem o ultimă vizită în acest an la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.
De data aceasta, întrucât ne apropiem de o frumoasă perioadă a darurilor celor bune, ne-am propus să îi bucurăm pe cei 22 de copii din acest Așezământ cu cadouri potrivite dorințelor fiecăruia dintre ei (și mamele acestora).
La această listă, vom adăuga dulciuri și fructe de sezon.

0
0
0
s2sdefault

WhatsApp Image 2021 11 17 at 16.57.53
Dragii noștri,

Vă mulțumim tuturor celor care ați contribuit la realizarea vizitei de la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am reușit să ajungem sâmbătă, 13 noiembrie, cu trei mașini (9 adulți și 1 copil).
Am reușit să strângem cu ajutorul dvs. o sumă de aproximativ 3.000 lei care să acopere o parte din cheltuielile de întreținere ale acestui centru, ce includ și reparațiile ce se efectuează la clădirile aflate în folosință.

0
0
0
s2sdefault

IMG 20210809 WA0003
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, ne propunem ca sâmbătă, 13 noiembrie, să facem o nouă vizită la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde 40 de mame și copiii lor se află în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.
Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, în special cu următoarele:

0
0
0
s2sdefault

20210626 131444
Dragii noștri,

Vă mulțumim tuturor celor care ați contribuit la realizarea vizitei de la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am fost sâmbătă, 26 iunie, cu trei mașini (7 adulți și 2 copii).
Am reușit să strângem cu ajutorul dvs. o sumă de 7.000 lei (4500 prin transfer bancar și restul cash), care să acopere o parte din costurile necesare pentru repararea acoperișului brutăriei. De asemenea, au fost cumpărate și transportate produsele de care aveau nevoie în această perioadă. Câteva fotografii găsiți aici.
Vă încurajăm să contribuiți în continuare pentru a strânge întreaga sumă necesară pentru reparații (12.000 lei), dar și pentru achitarea facturilor de utilități.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.