20210626 131444
Dragii noștri,

Vă mulțumim tuturor celor care ați contribuit la realizarea vizitei de la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am fost sâmbătă, 26 iunie, cu trei mașini (7 adulți și 2 copii).
Am reușit să strângem cu ajutorul dvs. o sumă de 7.000 lei (4500 prin transfer bancar și restul cash), care să acopere o parte din costurile necesare pentru repararea acoperișului brutăriei. De asemenea, au fost cumpărate și transportate produsele de care aveau nevoie în această perioadă. Câteva fotografii găsiți aici.
Vă încurajăm să contribuiți în continuare pentru a strânge întreaga sumă necesară pentru reparații (12.000 lei), dar și pentru achitarea facturilor de utilități.

0
0
0
s2sdefault

ARS03394
Hristos S-a înălțat!


Cu voia Domnului, ne propunem ca în week-end-ul 26-27 iunie 2021 să facem o nouă vizită la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde 40 de mame și copiii lor se află în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.
Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, în special cu următoarele:

0
0
0
s2sdefault

18a7e719897b96d85161aac65aabfec2
Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături în călătoria de suflet de sâmbătă, 17 aprilie 2021, pe care Fundația noastră a organizat-o în județul Giurgiu, în cadrul căreia ne-am oprit și la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu unde au fost aduse toate donațiile dvs.

0
0
0
s2sdefault

signal 2021 02 20 150932
Cu voia Domnului, ne propunem ca sâmbătă, 17 aprilie, în cadrul călătoriei de suflet pe care Fundația noastră o va organiza la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul, Biserica din Letca Nouă și Biserica Drăgănescu, să ne oprim și la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, pentru a le aduce cele necesare pentru perioada următoare, din lista de mai jos:
- produse alimentare: pate vegetal, soia pentru șnițele, fructe;
- produse de igienă și curățenie: detergent pentru rufe, detergent vase, saci menajeri 35 l, hârtie igienică, spray pentru praf (Pronto, de ex.), soluție pentru pardoseală, pahare de unică folosință.

0
0
0
s2sdefault

Giurgiu 9
Dragii noștri,


Vă mulțumim tuturor celor care ați contribuit (prin donații în bani și produse, prin achiziția unora dintre acestea sau transportul cu mașina) la realizarea primei vizite de anul acesta de la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am fost sâmbătă, 20 februarie.
Ne-am bucurat să îl revedem pe părintele Valentin, dar în același timp am aflat cu tristețe că Fundația noastră este printre puținii binefăcători care au mai rămas în acest ultim an aproape de nevoile mamelor și copiilor de la Așezământ.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.