21.04

La întoarcerea de la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Slobozia județul Giurgiu, vizita noastră din 21 aprilie 2018, doamna Simona Șandru, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite următorul mesaj:

Hristos a Înviat!

Mulțumim celor care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 21 aprilie 2018 la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului.
Am ajuns la Centru cu trei mașini, persoanele care ne-au însoțit (7 persoane) contribuind în mod semnificativ la achiziționarea produselor cerute, pentru sprijinirea celor 30 de persoane, mame și copii, gădzuite aici.

0
0
0
s2sdefault

Slobozia 2

Hristos a Înviat!

Sâmbătă, 21 aprilie 2018, cu ajutorul Domnului, organizăm o vizită la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, într-un număr cât mai mare, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, după cum urmează:
- produse alimentare: măsline, margarină, unt, ardei capia la borcan, halva, usturoi, borș, drojdie uscată, cașcaval, salam;
- produse de curățenie: mături, cozi de mături, găleți pentru mop, soluție pentru pardoseală și igiena toaletelor, chibrituri, becuri.

0
0
0
s2sdefault

ajutor GiurgiuDragii noștri prieteni,

La întoarcerea de la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Slobozia județul Giurgiu, vizita noastră din 17 februarie 2018, doamna Simona Șandru, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite următorul mesaj:

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 17 februarie, prima din acest an, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului.

0
0
0
s2sdefault

BucuriaGiurgiu
Dragii noștri,
Sâmbătă, pe 17 februarie, cu ajutorul Domnului, organizăm o primă vizită în acest an la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, într-un număr cât mai mare, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, după cum urmează:
- produse alimentare: măsline, margarină, ardei capia la borcan, halva, usturoi, borș, drojdie uscată, cașcaval, salam;
- produse de curățenie: mături, cozi de mături, găleți pentru mop, delicat, soluție pentru pardoseală, domestic, chibrituri, becuri.

0
0
0
s2sdefault

Fotografie0350SLFotografie0355SLMultumim tuturor acelora care au facut posibilă vizita de sâmbătă, 11 februarie 2017, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Slobozia-Giurgiu, prin donații în produse și în bani, prin asigurarea transportului și prin simpla prezență alături de noi – câteva mărturii în imagini găsiți aici.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz