Giurgiu01
Doamne, ajută!

Giurgiu15Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 9 decembrie 2017, ultima din acest an, la Așezământul SfințiiGiurgiu14 Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului. De data aceasta, am reușit să ne mobilizăm într-un număr mai mare (9 adulți și 2 copii) și să mergem acolo cu patru mașini încărcate, fiind însoțiți de noi și vechi prieteni ai Fundației, a căror generozitate smerită ne ajută să ajutăm.
La Centru, ne-am bucurat de o frumoasă surpriză pregătită de copii împreună cu doamna preoteasă Veronica, fiind primiți în cântec de colindă.

0
0
0
s2sdefault

Dragii noștri,

Fotografie0552Mulțumim celor care au făcut posibilă vizita de luna trecuta, sâmbătă, 28 octombrie 2017, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului, chiar dacă nu am fost decât trei persoane care ne-am mobilizat să ajungem acolo (câteva imagini inserate aici, in acest mesaj). Să sperăm că pe 9 decembrie vom fi mult mai mulți!Fotografie0553
La Centru, unde am vizitat pe copiii găzduiți acolo cu mamele lor, ne-a întâmpinat Părintele Valentin care ne-a vorbit despre importanța dăruirii în viața fiecărui creștin și a solidărității întru realizarea de lucrări folositoare pentru apoapele nostru.
La întoarcerea spre București ne-am oprit ca de obicei la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul, pentru a mai asculta din cuvintele pilduitoare ale Părintelui Hristofor.

Sâmbătă, pe 9 decembrie 2017, cu ajutorul Domnului, organizăm o ultimă vizită în acest an la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

0
0
0
s2sdefault

Dragii noștri,

Fotografie0357Foto: Cativa copilasi de la Asezamantul Sf Arhangheli Mihail si Gavriil
Sâmbătă, pe 28 octombrie 2017, cu ajutorul Domnului, organizăm o nouă vizită la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, într-un număr cât mai mare, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, după cum urmează:
- Produse alimentare: pui, mezeluri, ouă, ulei, cartofi, ceapă, morcovi, varză, măsline, usturoi, pate vegetal, pește, unt, margarină, fasole uscată, borș, zahăr;
- Produse de igienă și curățenie: saci menajeri 35 l., detergent rufe, soluție pentru vase, soluție pentru pardoseli, domestos, cif, hârtie igienică, lavete, bureți pentru vase, detartrant.

0
0
0
s2sdefault

Fotografie0480

Doamne ajuta!
Mulțumim celor care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 26 august, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului, chiar dacă de data aceasta nu am fost decât două persoane care ne-am mobilizat să ajungem acolo. Să sperăm că data viitoare vom fi mult mai mulți!

0
0
0
s2sdefault

Dragii noștri,

Acum, spre finalul vacanței de vară și apropiindu-ne de o toamnă sperăm rodnică pentru toți truditorii, inclusiv pentru micii școlari, vă anunțăm că organizăm sâmbătă, pe 26 august, cu ajutorul Domnului, o nouă vizită la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Parintele Valentin Stefan si copiii de la Centrul social PRO VITA Slobozia Giurgiu foto Cristina Nichitus Roncea                                      Pr. Valerntin Ștefan și copiii de la Așezământul Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil, Giurgiu (foto: Cristina Nichituș Roncea)

Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, după cum urmează:
- Produse alimentare: pui, mezeluri, ouă, ulei, cartofi, ceapă, morcovi, varză, ardei capia, vinete, griș, măsline, castraveți, usturoi, pate vegetal, pește, unt, margarină, roșii în bulion, sare, fasole uscată;
- Produse de igienă și curățenie: saci menajeri 35 l., detergent rufe, soluție pentru vase, soluție pentru pardoseli, Domestos, Cif, hârtie igienică, lavete, bureți pentru vase.
De asemenea, în această toamnă trebuie achitat prețul a 80 tone de lemn în valoare de 16.000 lei, primite în aprilie.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.