Date contact solicitant

Descriere situatie

Cu ce poate fi ajutat

 

Atentie!  Fundatia nu are posibilitatea de a verifica solicitarile primite.

In cazul in care sunteti interesati sa oferiti un ajutor, va recomandam sa verificati personal cazurile, prin mijloacele pe care le aveti la dispozitie. De asemenea, va rugam sa ii pomeniti in rugaciunea dumneavoastra!

1)       04.09.2018

Cloșcă Violeta – beneficiar

Brăila

Telefon: 0752 991 930

Doamna Cloșcă, 47 ani, suferă de glaucom accentuat, pierzându-și aproape complet vederea. De asemenea, în urma unui accident grav nu își mai poate folosi o mână. Locuiește într-o cameră de cămin, în condiții de supraviețuire (încălzește apă cu fierbătorul, neavând frigider sau aragaz) și trăiește din cerșit.

Din cauza datoriilor acumulate (800 lei la întreținere și 400 lei la gunoi) riscă să își piardă locuința.

Ar mai avea nevoie de ajutor pentru mâncare și pentru operația de glaucom, pentru a încerca să își salveze vederea.

2)     01.09.2018

Popa Roxana - beneficiar din Sibiu

Adresa: Popa Roxana, Str. Țiglari, Bl. B4, Et. 2, Ap 77, Localitate Sibiu, Județul Sibiu

Popa Roxana este elevă în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic din Sibiu și este crescută doar de tatăl său. Când Roxana avea 2 ani mama sa a plecat la Domnul. Tatăl său este pensionar și veniturile sunt foarte mici. Mobila din casă este foarte veche și în mare parte nefuncțională. Din cauza veniturilor foarte mici, Roxana are nevoie de ajutor financiar pentru meditații la școală (matematică și engleză), pentru rechizite pentru început de an școlar, pentru a cumpăra mobilă sau mobilă folosita dar care să fie funcțională.

3)       20.08.2018

Stan Mitică – beneficiar

Com. Niculițel, jud. Tulcea

Telefon: 0747 307 659

Dl Stan, 53 ani, are tetrapareză spastică și alte afecțiuni. Cu ajutorul oamenilor miloși, a reușit să își construiască două camere la roșu și de mai mult timp se străduiește să le finalizeze pentru a fi locuibile. În prezent dorește să facă branșarea la curentul electric, să monteze uși și geamuri, să tencuiască exteriorul.

Suma necesară finalizării lucrărilor se ridică la 5000 lei. Dacă doriți să îl ajutați, orice contribuție va fi de folos.

4)       10 iulie 2018

Alexe Mihaela - beneficiar

Gura Văii - Mehedinți
Telefon: 0748 789 764

Doamna Alexe, 50 ani, locuiește cu cei 3 copii intr-o cămăruță într-un bloc de nefamiliști cu toaleta la comun.

Doi dintre copii sunt bolnavi grav: un băiat de 22 de ani are depresie cronică sub tratament și alte probleme psihice, iar fata de 25 de ani are probleme la creier și paralizie. Băiatul face atacuri de panică dacă nu-și mai poate lua tratamentul, din lipsă de bani. Fetita cea mica are 8 ani.

Sotul doamnei Alexe are probleme psihice grave si nu ii ajuta deloc.

Fiica a fost operata recent pe creier, reiesind o tumora canceroasa.

Are nevoie de bani pentru mancare pentru toti, bani de pampers si tratament pentru fata de 25 ani. Daca aveti la dispozitie hainute pentru fata de 8 ani si incaltaminte mar 31, va rugam sa o ajutati.

5)       27 iunie 2018

Crăciun Luminița – beneficiar

Constanța

Telefon: 0760 870 369

Doamna Crăciun este într-o suferință accentuată, care durează de mai mulți ani. Starea de sănătate se agravează continuu din cauza sărăciei și a lipsei de tratament: hemoragie continuă, anemie clinică, stări de leșin dese, dureri foarte mari. Fara asigurare medicală, primește doar un ajutor sumar în serviciul de urgență. Trebuie să plătească pt orice consultație și orice tratament medical.

Dna Luminița doreste să își poată relua lucrul și existența normală. Pentru aceasta are nevoie de asigurare medicală lunară (190 lei) și de ajutor pentru a-și procura tratamentul lunar (endocrinologic, ginecologic, fier, calciu).

6)       16 aprilie 2018

Enache Nicoleta – beneficiar

Jud. Ialomița

Telefon: 0769970110

Tânără în vârstă de 25 de ani, cu un copil de 2 ani și jumătate în întreținere. Este despărțită de tatăl copilului, care are familie și alți doi copii. Este bolnavă de hepatită cronică de tip C și cum nu lucrează nici nu are asigurare medicală. Tot din această cauză nu își poate asigura tratamentul cu Interferon. Copilul este de asemenea bolnav și are probleme de dezvoltare.

Are nevoie de hrană și ajutor bănesc, pentru copil și pentru dânsa.

7)       02 aprilie 2018

Golea Mihai  – beneficiar

Poiana Tapului – Bușteni

Telefon: 0730164444

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Dl Golea, 47 ani are metastază la plămâni și face citostatice, tratamentul lunar costând 500 de lei. Pensia de handicap este de 280 lei pe lună.

Soția este și ea bolnavă de diabet și lucrează pentru un salariu foarte mic.

Are nevoie de ajutor financiar pentru tratament.

8)       26 februarie 2018

Berea Agripina – beneficiar

Sat Drăgești, com. Todirești, jud. Vaslui

Telefon: 0740 959 250

Doamna Agripina e mama a trei copii, din care pe cei care mai sunt acasă (băiat 14 ani și fată cls XII, premiantă și olimpică) îi crește din alocații. Suferă de spasmofilie și osteoporoză în grad avansat, care a dus la căderea dinților. Pentru că de câțiva ani nu mai mănâncă/ mestecă normal, acum are complicații stomacale și dureri, pt care nu își permite pastile.

Costul estimativ al tratamentului necesar – extracții și proteze (5600 lei) reprezintă o cheltuială pe care nu și-o poate permite, mai ales în condițiile în care fiica mijlocie este la sfârșitul anilor de liceu. Dacă o puteți ajuta cu orice sumă, contul IBAN este RO41RNCB0262054511060004. Titular: Berea Agripina

9)       25 Ianuarie 2018

Andreea

Bacau

Mama a doi copilasi, Serafim si Ana este inchisa la penitenciarul Bacau si toti trei traiesc suferinta mare a despartirii.

Au nevoie de rugaciune .

De pomenit la rugaciune pe Andreea, Ana si Serafim

* Datele personale ale beneficiarilor sunt publicate cu acordul acestora, pentru a fi contactati de catre cei care doresc sa ii ajute. Acestea vor fi pastrate de catre Fundatie pe termen limitat, exclusiv in scopuri de verificare ulterioara (mai multe detalii aici)

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz