tabel-de-ajutor | ajuta

Date contact solicitant

Descriere situatie

Cu ce poate fi ajutat

 

Atentie!  Fundatia nu are posibilitatea de a verifica solicitarile primite.

In cazul in care sunteti interesati sa oferiti un ajutor, va recomandam sa verificati personal cazurile, prin mijloacele pe care le aveti la dispozitie. De asemenea, va rugam sa ii pomeniti in rugaciunea dumneavoastra!

1)       08 iunie 2018

Letitia Prode – profesor religie

Loc. Veștem – jud Sibiu

Telefon: 0742 123  942

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cont deschis la Banca Transilvania, Sibiu: RO42BTRL03301201T00784XX  pe numele LETITIA PRODE (la detalii plata va rugam sa specificati: „AJUTOR COPIII SCOALA VESTEM”)

Doamna profesor dorește să ajute 14 copii care frecventează școala gimnazială, în ciuda faptului că provin din familii defavorizate, monoparentale, copii crescuți de bunici etc. Lipsurile lor sunt mari, începand de la rechizite pană la îmbrăcăminte si încălțăminte în stare deficitară sau necorespunzătoare conditiilor meteo.

Copii se bucură de orice lucru primit, începând de la dulciuri, creioane colorate, carioci, caiete, cărți de colorat, cărți de citit, încălțăminte, haine sau orice altceva.

Pentru orice ajutor, vă rugăm sa o contactati pe doamna Prode

2)       04 mai 2018

Alexe Mihaela - beneficiar

Gura Văii - Mehedinți
Telefon: 0748 789 764

Doamna Alexe, 50 ani, locuiește cu cei 3 copii intr-o cămăruță într-un bloc de nefamiliști cu toaleta la comun.

Doi dintre copii sunt bolnavi grav: un băiat de 22 de ani are depresie cronică sub tratament și alte probleme psihice, iar fata de 25 de ani are probleme la creier și paralizie. Ea necesită un RMN  pt care nu sunt bani. Băiatul face atacuri de panică dacă nu-și mai poate lua tratamentul, din lipsă de bani.

Sotul doamnei Alexe are probleme psihice grave

Urmează să o opereze pe fiică în curand și are nevoie urgent de 1000 lei.

Are nevoie de bani și pentru mancare și pentru a-și ingriji cei doi copii bolnavi (analize, medicamente etc).

3)       19 aprilie 2018

Popa Robert  – fiul beneficiarei

Cluj

Telefon: 0742 454 746

Profesoară în vârstă de 50 de ani, lucrează pe un salariu foarte mic și este grav bolnavă de inimă, fiind și operată și avand și o infecție. A fost la Institutul Inimii din Cluj, unde i s-a recomandat o ecografie, dar nu și-o poate permite. Deasemenea, tratamentul necesar nu și-l poate lua decat de la o clinica privată, și nu are bani pentru asta. Fiul este student și nu o poate susține.

Are nevoie de ajutor bănesc pentru a-și face tratamentul și ecografiile necesare.

4)       16 aprilie 2018

Enache Nicoleta – beneficiar

Jud. Ialomița

Telefon: 0769970110

Tânără în vârstă de 25 de ani, cu un copil de 2 ani și jumătate în întreținere. Este despărțită de tatăl copilului, care are familie și alți doi copii. Este bolnavă de hepatită cronică de tip C și cum nu lucrează nici nu are asigurare medicală. Tot din această cauză nu își poate asigura tratamentul cu Interferon. Copilul este de asemenea bolnav și are probleme de dezvoltare.

Are nevoie de hrană și ajutor bănesc, pentru copil și pentru dânsa.

5)       02 aprilie 2018

Golea Mihai  – beneficiar

Poiana Tapului – Bușteni

Telefon: 0730164444

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Dl Golea, 47 ani are metastază la plămâni și face citostatice, tratamentul lunar costând 500 de lei. Pensia de handicap este de 280 lei pe lună.

Soția este și ea bolnavă de diabet și lucrează pentru un salariu foarte mic.

Are nevoie de ajutor financiar pentru tratament.

6)       27 martie 2018

Crăciun Luminița – beneficiar

Constanța

Telefon: 0760 870 369

Doamna Crăciun este într-o suferință accentuată, care durează de mai mulți ani. Starea de sănătate se agravează continuu din cauza sărăciei și a lipsei de tratament: hemoragie continuă, anemie clinică, stări de leșin dese, hipertensiune, dureri foarte mari. Neavând asigurare socială, primește doar un ajutor sumar în serviciul de urgență. Trebuie să plătească pt orice consultație și orice tratament medical.

Căutăm un medic cu suflet din Constanța, care să îi mijlocească controale regulate, până la îndreptarea stării de sănătate, pentru a putea ajunge să își poata relua lucrul și existența normală. Tratamentul lunar primit pentru sângerări, anemie și hipertensiune se ridică la suma de 250 lei, pe care nu o poate procura.

7)       26 februarie 2018

Berea Agripina – beneficiar

Sat Drăgești, com. Todirești, jud. Vaslui

Telefon: 0740 959 250

Doamna Agripina e mama a trei copii, din care pe cei care mai sunt acasă (băiat 14 ani și fată cls XII, premiantă și olimpică) îi crește din alocații. Suferă de spasmofilie și osteoporoză în grad avansat, care a dus la căderea dinților. Pentru că de câțiva ani nu mai mănâncă/ mestecă normal, acum are complicații stomacale și dureri, pt care nu își permite pastile.

Costul estimativ al tratamentului necesar – extracții și proteze (5600 lei) reprezintă o cheltuială pe care nu și-o poate permite, mai ales în condițiile în care fiica mijlocie este la sfârșitul anilor de liceu. Dacă o puteți ajuta cu orice sumă, contul IBAN este RO41RNCB0262054511060004. Titular: Berea Agripina

8)       25 Ianuarie 2018

Andreea

Bacau

Mama a doi copilasi, Serafim si Ana este inchisa la penitenciarul Bacau si toti trei traiesc suferinta mare a despartirii.

Au nevoie de rugaciune .

De pomenit la rugaciune pe Andreea, Ana si Serafim

* Datele personale ale beneficiarilor sunt publicate cu acordul acestora, pentru a fi contactati de catre cei care doresc sa ii ajute. Acestea vor fi pastrate de catre Fundatie pe termen limitat, exclusiv in scopuri de verificare ulterioara (mai multe detalii aici)

 

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz