Sofia 336x280v1

Bun găsit!

Înainte de orice altceva, mulțumim din suflet tuturor celor care au reacționat la apelul nostru și au participat la campania prin care ne propunem achiziționarea pentru Sofia, fiica noastră, a unui nou procesor de sunet (mini-computerul care îi ține loc de ureche și al cărui grad de uzură impune înlocuirea).
Reamintim unde se găsesc prezentarea campaniei și povestea Sofiei: www.darulsunetului.ro/sofia (și www.darulsunetului.ro/sofia-en în limba engleză).La 23 noiembrie, în exact o lună de la debut, am atins pragul de 50% (5.000 euro), mult peste așteptările noastre inițiale. Vă mulțumim!
Ne bucurăm și mai mult că aproape întreaga sumă de până a fost primită din donații, deși noi ne propusesem o țintă de doar 2.000 euro din donații și restul din sponsorizări. Diferența este că donațiile se dau din buzunarul propriu și de aceea sunt mult mai valoroase, dacă nu ca sumă, cu siguranță ca mesaj de solidaritate și apreciere. Deci, mulțumim o dată în plus!

Informatii solicitant ajutor

Descriere situatie

Cu ce poate fi ajutat

BUZILA SIMONA  - beneficiar

TEL. +40773925973

BANCA COMERCIALA ROMANA SASWIFT  RNCB ROBU
COD IBAN : in USD RO16RNCB0082091030960003
COD IBAN : in EURO RO43RNCB0082091030960002
COD IBAN : in LEI RO70RNCB0082091030960001

59 de ani, imobilizata la pat din martie 2017, trebuie sa faca o operatie la membrele inferioare si sufera de  articulatii pe os pathologic , multiple metastaze hepatice, pleurale, ganglionare, stenoza de tip tumoral T7-T8.

Are nevoie de bani, pentru efectuarea unui tratament medical  constand in interventii chirurgicale foarte complexe (multiple metastaze hepatice, pleurale, ganglionare, stenoza de tip tumoral T7-T8) dar si pentru tratamentele post operatorii.

Andreea Tamas fundraiser si
terapeut ,,Asociatia Autism si Terapii Complementare’’ Curtea de Arges.

Telefon 0753627016

,,Asociatia Autism si Terapii Complementare’’ din Cutea de Arges ajuta  20 de copii cu autism sa se recupereze. Este nevoie de orice ajutor si sprijin financiar.

16 August 2017

Antoaneta Morun – beneficiar
Cluj Napoca
Cont bancar deschis pe numele Antoaneta Morun:
RO12BTRL06701201643054XX

54 ani, are tumori canceroase pe fata (carcinom bazo-celular), probleme cu inima (insuficienta nitrala), locuieste cu chirie si are un fiu student in intretinere.
Nu are ajutor de la nimeni.

Are nevoie de ajutor financiar pentru tratament

15 Septembrie  2017

Alexandru Silviu – beneficiar

Botosani, com Bucecea
0755 473 143

39 de ani, bolnav de scleroza multipla degenerativa in placi, - NERVII SE DISTRUG CONTINUU, probleme de echilibru si spasticitate, singurul ajutor ii este mama, care este in varsta, ii slabesc puterile si nu il mai poate ajuta

Are mare nevoie de un scaun electric motorizat pe 4 roti, pentru a se putea deplasa, pentru a putea ajuta  minimal in gospodarie si a putea desfasura unele activitati uzuale.
Suma estimata - 5000 ron

27 Septembrie 2017

Nicoleta Enculescu – beneficiar

Bucuresti

0746 398 753

45 ani, bolnava de tripla artrodeza subastragaliana, fractura de astragal, pareza membru inferior stang, nodul tumoral, coxartroza, hernie disc, operata la genunchi,  cu un venit  de 600 lei /luna pe care ii cheltuieste  pentru deplasare cu taxiurile (nu se poate deplasa singura mai mult de cativa metri) catre scoala unde preda cu jumatate de norma.
Urmeaza sa se opereze de hernie hiatala si pentru indepartarea nodulului.
Locuieste cu mama, e in intretinerea acesteia, si ea grav bolnava de inima, necesita operatie urgent in luna decembrie (operatie pe inima bypass sau stenturi)

Are urgent  nevoie de lemne de foc  pentru iarna – 1000 lei

Ghete ortopedice pe comanda – 800 ron

Scuter pentru invalizi – pentru a se putea deplasa

Bani pentru operatii – 3000 euro

23 Octombrie 2017

Beneficiar - Ing Radu Urzica

Nelu Conovariu – sustinator

Botosani

0744 613 960

Conturi pe numele Radu Urzica la banca BRD :
cont in lei :  RO27BRDE070SV36803310700
cont in Euro : RO33BRDE070SV41756010700
cod SWIFT : BRDEROBU

Solicita ajutor pentru inginerul Radu Urzica, inventator cu 2 inventii importante brevetate la OSIM
70 ani, bolnav, singur, parasit de familie, nu are rude, nici ajutor.
Venit 1800 lei, din care 1100 rate lunare la banca, lasate de sotie inainte sa il paraseasca.
Si-a pierdut complet vederea la ochiul stang, iar lcu ochiul drept mai vede numai umbre.
Daca reuseste sa stranga bani sa ajunga la clinica in Germania, are sanse foarte mari sa isi recapete, in urma operatiei, vederea la ochiul drept.
Isi doreste sa isi recapete vederea, macar partial, pentru a putea continua inventiile in folosul oamenilor. Spera sa poata faca bine la randul lui, altora, prin aceste inventii.

Are nevoie de bani pentru operatia in Germania,

cost estimat 15.000 euro

7 Noiembrie 2017

Familia Pandelica Gheorghe – beneficiar

Jud Ialomita, com Reviga

Le-a luat foc casa pe data de 26 octombrie.
Au ars complet casa batraneasca, anexele, casa nou construită.
 Familia Pandelică Gheorghe, formată din 7 membri (5 adulți si 2 copii) a ramas fara un adăpost. Le-au ars hainele tuturor, iar copiilor le-au ars manualele, rechizitele si jucăriile.

Au nevoie de orice, de mancare, de imbracat, rechizite, materiale de construcție pentru casa.

3 Noiembrie 2017

Toma Gabriela- beneficiar
Jud Arges – Poiana Lacului
0749 763 497

45 de ani, locuieste cu fiica de 10 ani, si cu mama.
Traiesc toate din pensia bunicii de 1100 lei + alocatia copilului de 84 lei

Au nevoie de lemne de foc pentru a trece iarna.

Suma estimata – 1500 ron

22 Noiembrie 2017

Andrei – Beneficiar

Un baietel bolnavior, diagnosticat cu leucemie, care a inceput tratamentul cu citostatice

Are nevoie de rugaciune.

(Maica Domnului sa ii daruiasca sanatate!)

22 Noiembrie 2017

Ionica Sârbu

Telefon: 0748690172

Titular cont:  Sârbu ionica RO72BTRLRONCRT0288032101

In luna februarie 2017 a fost operata la sânul drept -cancer, la control au descoperit un alt nodul la sânul stâng ce trebuie operat până pe 19 decembrie.  Doamna are 5 copii și din punct de vedere financiar nu îsi permite să acopere cheltuielile pt operatie - din cauză că nu este asigurată medical.

1000 Ron pentru operatie - trebuie sa achite toate costurile de spitalizare și intervenția chirurgicală.