Dragii nostri,

Vizita de sambata la Valea Plopului, in ciuda vremii neprietenoase, ne-a umplut sufletul de bucurie. In primul rand aici, la Valea Plopului era ca intr-un stup. Am gasit tineri din Fratia Sfantului Marelui Mucenic Gheorghe care munceau cu spor la taiatul si aranjatul lemnelor pentru iarna. Un autocar de la Patriarhia Bucuresti cu donatii si multe masini particulare.

1VP18nov2017Copiii au inceput sa-si pregateasca repertoriul pentru sarbatorile de iarna. Cum au terminat masa au fugit repede sus, in sala de repetitii. George si Claudia le-au dus fotografii facute de noi la vizita din 23 septembrie 2017.

Dragii nostri,

Multumim tuturor celor care ati contribuit la procurarea robotului profesional de taiat legume. A fost livrat la Valea Plopului acum o luna de zile . A adus spor si bucurie in bucatarie, atasez fotografii primite de la punerea in functiune.

1VP

2VP

Va invitam sa fiti alaturi de noi la ultima deplasare din 2017 la Valea Plopului si Valea Screzii, incercand sa le acoperim cat mai mult din necesarul transmis.

A: Participarea la colecta de produse:
Necesitatile pentru aceasta data sunt urmatoarele:
- Alimente: conserve fasole verde, ciuperci, mazare, rosii, icre, conserve peste, pate vegetal, fructe ( banane, mandarine), eugenii.Legume proaspete: morcov, albitura, telina, praz.
- Produse de menaj: solutii curatenie, cloramina, solutie de geamuri, cif, domestos, detergent de vase.
- Produse de igiena: pampersi nr 3-4-5, servetele umede.
- Medicamente: nurofen, siropuri de tuse.

Punct de colectare: Str. Maior Alexandru Campeanu nr 58, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti. Colectarea se va efectua in perioada 13 – 17 noiembrie, orele 8-16 (cei care nu se pot incadra in program sunt rugati sa ne contacteze la 0724.271.236 - Daniela Petcovici).

DSCN4877
La intoarcerea de la Valea Plopului - vizita noastra din 23 septembrie 2017 - doamna Stefania Pauciuc, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite urmatorul mesaj:

Multumim tuturor celor care au contribuit la acoperirea necesarului transmis de la asezamantul Valea Plopului si Valea Screzii!
Am reusit sa adunam aproape 80% din suma necesara achizitionarii unui robot de taiat legume profesionist. Activitatea in bucataria asezamantului este intensa si unele aparate au cedat. Motiv pentru care avem rugamintea sa ne sprijiniti a-l procura cat mai urgent!

tabara 3 w1000 h666 q100Imagine de la Valea Screzii, la inchiderii taberei de vara in 2014 (Sursa foto)

Sambata, 23 septembrie 2017, ne vom indrepta spre Valea Plopului/ Valea Screzii cu entuziasm si daruri! Incepe un an nou scolar si pentru copilasii de aici! Va asteptam pe toti cei care va doriti sa mergeti alaturi de noi si/sau sa ii ajutati cu daruri (produse) sau donatii, sa veniti la sediul fundatiei noastre incepand de astazi pana vineri, 22 septembrie, intre orele 9 -17, pentru colectarea acestora.

3qmagazine

Cu ajutorul lui Dumnezeu, sâmbăta, 22 iulie 2017, vom ajunge la așezămintele de la Valea Plopului și Valea Screzii. În acest demers vă rugăm să ne sprijiniți, după posibilități:

2perenicolaeportrait A: Participarea la colecta de produse:
Necesitățile pentru această dată sunt următoarele:
- Alimente: fructe și legume proaspete (în special ceapă și morcovi), produse neperisabile de post (mazăre, fasole conservă, bulion, pateu soia, margarină); lapte praf NAN 3 si 4
- Produse de menaj: soluții curățenie, cloramină, mănuși unică folosință, saci menajeri rezistenți
- Produse de igienă: pampers adulți
Punct de colectare: Str. Maior Alexandru Câmpeanu nr 58, Etaj 1, Sector 1, București. Colectarea se va efectua în perioada 12-21 iulie, orele 8-16 (cei care nu se pot încadra în program sunt rugați să ne contacteze la 0724.271.236 - Daniela Petcovici).

B: Voluntariat pentru transportarea darurilor:
Transportarea donațiilor se va face exclusiv prin voluntariat. Multumim tuturor membrilor și prietenilor fundației care ajutați ca produsele să ajungă la destinație. Vom primi cu plăcere vizitatori, în limita locurilor disponibile și în ordinea înscrierii.
În cazul în care doriți să ajutați cu serviciul de transport, vă rugăm să anunțați coordonatorul până joi, 20 iulie 2017, la numărul de telefon: 0722.310.998.
Părintele Nicolae Tănase