Prietenilor noștri,

timpul a zburat și ne aflăm în pragul plecării la Valea Plopului/ Valea Screzii din
19 și 20 mai 2018. Părintele Nicolae Tănase ne-a oferit 30 de locuri pentru cazarea de peste noapte.

Pr Nicolae Tanase1Parintele Tanase si copiii de la Valea Plopului (Sursa foto)

Vă invităm alături de noi cu inima, priceperea și fapta!
Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră în a desăvârși lecția reală pe care Părintele Tănase ne-o predă, cu smerenie, de peste 28 de ani. Ne propunem să identificăm temele pentru tabăra din iulie, să schițăm programul plus o serie de acțiuni organizatorice. Tabăra se va desfașura in perioada 29 iulie - 3 august 2018, iar dacă mai apar ceva modificări ca număr de zile vă anunțăm în timp util.

IMG 20180317 133340
Dragii noştri prieteni,

La întoarcerea de la Valea Plopului, vizita noastră din 17 martie 2018, doamna Ştefania Pauciuc, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite următorul mesaj:

Aș dori să vă aduc în suflete pacea, armonia, strălucirea brebeneilor și păpădiilor care ne-au întâmpinat la Valea Plopului / Valea Screzii, alături de mulțumirile cuvenite tuturor celor care au contribuit cu generozitate la acoperirea necesarului transmis.

Dragii noștri,

Sper ca anunțul plecării în data de 17 martie 2018, la Valea Screzii si Valea Plopului să vă găsească sănătoși și pregătiți pentru drum. E primavară și ne dorim să dăruim din energia noastră cât mai mult și celor care așteaptă cu bucurie sosirea noastră, chiar și pentru câteva ore.
Așteptăm participarea dumneavoastră cel puțin cu entuziasmul de până acum!

valea plopului 17 marValea Plopului (Sursa foto)

Pentru o mai ușoară gestionare a timpului dumneavoastră vă anunțăm calendarul deplasărilor pe care urmează să le facem  în  2018: 17 martie, 19-20 mai, 21-22 iulie, 22-23 septembrie, 17 noiembrie.

DSCN5020
Dragii noştri prieteni,

La întoarcerea de la Valea Plopului, vizita noastră din 27 ianuarie 2018, doamna Ştefania Pauciuc, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite următorul mesaj:

Cu ajutorul lui Dumnezeu şi al dumneavoastră, sâmbătă, 27 ianuarie 2018, am reuşit să mergem la Valea Plopului şi Valea Screzii, aşa cum ne-am propus.

Dragii nostri,

2018 sa intre cu lumina si bucurie in casele dumneavoastra! La multi ani!
Deplasarile facute pana acum la Valea Plopului si Valea Screzii au reusit sa aduca un plus de energie parintelui Nicolae Tanase si satenilor care-l sustin in frumoasa cauza "PRO-VIATA".
Va invitam sa ne insotiti in prima deplasare a acestui an, pe 27 ianuarie 2018!

valea plopului provita 4Valea Plopului (Sursa foto)

Pentru o mai usoara gestionare a timpului d-voastra va anuntam calendarul deplasarilor din 2018: 27 ianuarie, 17 martie, 19-20 mai, 21-22 iulie, 22-23 septembrie,17 noiembrie.