DSCN5020
Dragii noştri prieteni,

La întoarcerea de la Valea Plopului, vizita noastră din 27 ianuarie 2018, doamna Ştefania Pauciuc, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite următorul mesaj:

Cu ajutorul lui Dumnezeu şi al dumneavoastră, sâmbătă, 27 ianuarie 2018, am reuşit să mergem la Valea Plopului şi Valea Screzii, aşa cum ne-am propus.

Dragii nostri,

2018 sa intre cu lumina si bucurie in casele dumneavoastra! La multi ani!
Deplasarile facute pana acum la Valea Plopului si Valea Screzii au reusit sa aduca un plus de energie parintelui Nicolae Tanase si satenilor care-l sustin in frumoasa cauza "PRO-VIATA".
Va invitam sa ne insotiti in prima deplasare a acestui an, pe 27 ianuarie 2018!

valea plopului provita 4Valea Plopului (Sursa foto)

Pentru o mai usoara gestionare a timpului d-voastra va anuntam calendarul deplasarilor din 2018: 27 ianuarie, 17 martie, 19-20 mai, 21-22 iulie, 22-23 septembrie,17 noiembrie.

poza copiiVPDragii noștri prieteni,

Ajutorul pe care ni-l acordați mereu pentru toți copiii și oamenii greu încercați se reflectă în inima și fețele frumoase ale celor ajutați! Ce bucurie mai mare putem avea decât privind aceste chipuri luminoase și împodobite cu zâmbete?
Dăm Slavă Lui Dumnezeu pentru tot ajutorul pe care ni-l dă și toată bucuria pe care apoi ne-o picură în suflete!

1VPsiVSu
Sâmbătă, 18 martie 2017, a avut loc o nouă deplasare la așezământul de la Valea Plopului.
Am plecat din București cu cinci mașini, pline cu cele necesare și cu oameni care au jertfit din timpul lor pentru a ajuta ca totul să ajungă la cei care chiar aveau nevoie. Pe drum ni s-a mai alăturat o familie care nu locuiește în București. Am dus tot ce s-a strâns din bunăvoința dumneavoastră, am aflat noutăți, că acum sunt 418 persoane care beneficiază de ajutor dintre care 330 sunt găzduite in case sociale ale asociatiei, am discutat despre problemele privind asistența medicală cu care se confruntă și ne-am întâlnit și cu părintele Nicolae Tănase care este inițiatorul acestei asociații.

Dragii nostri,

Vizita de sambata la Valea Plopului, in ciuda vremii neprietenoase, ne-a umplut sufletul de bucurie. In primul rand aici, la Valea Plopului era ca intr-un stup. Am gasit tineri din Fratia Sfantului Marelui Mucenic Gheorghe care munceau cu spor la taiatul si aranjatul lemnelor pentru iarna. Un autocar de la Patriarhia Bucuresti cu donatii si multe masini particulare.

1VP18nov2017Copiii au inceput sa-si pregateasca repertoriul pentru sarbatorile de iarna. Cum au terminat masa au fugit repede sus, in sala de repetitii. George si Claudia le-au dus fotografii facute de noi la vizita din 23 septembrie 2017.