Dragii noștri,

Cu mare bucurie vă comunicăm că, din bugetul rămas de la desfășurarea taberei „Zilele Prieteniei la Valea Plopului - 2019” și al donațiilor financiare oferite de voluntarii, prietenii, membrii și apropiații fundației, am achiziționat o MAȘINĂ DE SPĂLAT PARDOSELI DURE, LAVOR QUICK 36 E - profesionistă (imagini).

WhatsApp Image 2019 03 09 at 21.44.12 2
Dragi prieteni,

Cu ajutorul Maicii Domnului, sâmbătă, pe 21 septembrie 2019, organizăm o nouă vizită la copiii de la Valea Plopului și Valea Screzii.
Iată cum ne puteți ajuta și vă puteți implica pentru pregătirea acestei vizite:

afis V
Doamne ajută, tuturor!

Cu bucurie vă anunțăm că, vom organiza a 2-a ediție a taberei "Zilele prieteniei la Valea Plopului", ce se va desfășura în perioada 05-09 august 2019. Tema taberei din acest an este "Veșnicia s-a născut la sat".

V.P8. martie 2019
Dragii noştri prieteni,

La întoarcerea de la Valea Plopului, vizita noastră din 9 -10 martie 2019, doamna Doina Popa, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite următorul mesaj:

v.p
Dragi prieteni,

În aceste zile premergătoare Postului Sfintelor Paști ne pregătim să vizităm în data de 9 martie 2019, tabăra de la Valea Plopului și Valea Screzii. Vom avea activități, vom avea și socializare, dar și comuniune duhovnicească.
Vă invităm să ne fiți alături, printr-una din modalitățile de mai jos: