VPlopului
Dragii noștri,

Pentru toate momentele frumoase care au fost și care urmează să vină, vă mulțumim!
Noul an să vă aducă bucurie și liniște în casele dumneavoastră! La mulți ani!
Vă invităm să ne însoțiți pe 18 ianuarie 2020, în prima deplasare a acestui an, la prietenii din Valea Plopului! Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare!

Dragii noștri,

Cu mare bucurie vă comunicăm că, din bugetul rămas de la desfășurarea taberei „Zilele Prieteniei la Valea Plopului - 2019” și al donațiilor financiare oferite de voluntarii, prietenii, membrii și apropiații fundației, am achiziționat o MAȘINĂ DE SPĂLAT PARDOSELI DURE, LAVOR QUICK 36 E - profesionistă (imagini).

WhatsApp Image 2019 03 09 at 21.44.12 2
Dragi prieteni,

Cu ajutorul Maicii Domnului, sâmbătă, pe 21 septembrie 2019, organizăm o nouă vizită la copiii de la Valea Plopului și Valea Screzii.
Iată cum ne puteți ajuta și vă puteți implica pentru pregătirea acestei vizite:

afis V
Doamne ajută, tuturor!

Cu bucurie vă anunțăm că, vom organiza a 2-a ediție a taberei "Zilele prieteniei la Valea Plopului", ce se va desfășura în perioada 05-09 august 2019. Tema taberei din acest an este "Veșnicia s-a născut la sat".

V.P8. martie 2019
Dragii noştri prieteni,

La întoarcerea de la Valea Plopului, vizita noastră din 9 -10 martie 2019, doamna Doina Popa, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite următorul mesaj: