poza copiiVPDragii noștri prieteni,

Ajutorul pe care ni-l acordați mereu pentru toți copiii și oamenii greu încercați se reflectă în inima și fețele frumoase ale celor ajutați! Ce bucurie mai mare putem avea decât privind aceste chipuri luminoase și împodobite cu zâmbete?
Dăm Slavă Lui Dumnezeu pentru tot ajutorul pe care ni-l dă și toată bucuria pe care apoi ne-o picură în suflete!

0
0
0
s2sdefault

1VPsiVSu
Sâmbătă, 18 martie 2017, a avut loc o nouă deplasare la așezământul de la Valea Plopului. 
Am plecat din București cu cinci mașini, pline cu cele necesare și cu oameni care au jertfit din timpul lor pentru a ajuta ca totul să ajungă la cei care chiar aveau nevoie. Pe drum ni s-a mai alăturat o familie care nu locuiește în București. Am dus tot ce s-a strâns din bunăvoința dumneavoastră, am aflat noutăți, că acum sunt 418 persoane care beneficiază de ajutor dintre care 330 sunt găzduite in case sociale ale asociatiei, am discutat despre problemele privind asistența medicală cu care se confruntă și ne-am întâlnit și cu părintele Nicolae Tănase care este inițiatorul acestei asociații. 

0
0
0
s2sdefault

Dragii nostri,

Vizita de sambata la Valea Plopului, in ciuda vremii neprietenoase, ne-a umplut sufletul de bucurie. In primul rand aici, la Valea Plopului era ca intr-un stup. Am gasit tineri din Fratia Sfantului Marelui Mucenic Gheorghe care munceau cu spor la taiatul si aranjatul lemnelor pentru iarna. Un autocar de la Patriarhia Bucuresti cu donatii si multe masini particulare.

1VP18nov2017Copiii au inceput sa-si pregateasca repertoriul pentru sarbatorile de iarna. Cum au terminat masa au fugit repede sus, in sala de repetitii. George si Claudia le-au dus fotografii facute de noi la vizita din 23 septembrie 2017.

0
0
0
s2sdefault

Dragii nostri,

Multumim tuturor celor care ati contribuit la procurarea robotului profesional de taiat legume. A fost livrat la Valea Plopului acum o luna de zile . A adus spor si bucurie in bucatarie, atasez fotografii primite de la punerea in functiune.

1VP

2VP

 

 

 

 

 

 

 


Va invitam sa fiti alaturi de noi la ultima deplasare din 2017 la Valea Plopului si Valea Screzii, incercand sa le acoperim cat mai mult din necesarul transmis.

A: Participarea la colecta de produse:
Necesitatile pentru aceasta data sunt urmatoarele:
- Alimente: conserve fasole verde, ciuperci, mazare, rosii, icre, conserve peste, pate vegetal, fructe ( banane, mandarine), eugenii.Legume proaspete: morcov, albitura, telina, praz.
- Produse de menaj: solutii curatenie, cloramina, solutie de geamuri, cif, domestos, detergent de vase.
- Produse de igiena: pampersi nr 3-4-5, servetele umede.
- Medicamente: nurofen, siropuri de tuse.

Punct de colectare: Str. Maior Alexandru Campeanu nr 58, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti. Colectarea se va efectua in perioada 13 – 17 noiembrie, orele 8-16 (cei care nu se pot incadra in program sunt rugati sa ne contacteze la 0724.271.236 - Daniela Petcovici).

0
0
0
s2sdefault

DSCN4877
La intoarcerea de la Valea Plopului - vizita noastra din 23 septembrie 2017 - doamna Stefania Pauciuc, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite urmatorul mesaj:

Multumim tuturor celor care au contribuit la acoperirea necesarului transmis de la asezamantul Valea Plopului si Valea Screzii!
Am reusit sa adunam aproape 80% din suma necesara achizitionarii unui robot de taiat legume profesionist. Activitatea in bucataria asezamantului este intensa si unele aparate au cedat. Motiv pentru care avem rugamintea sa ne sprijiniti a-l procura cat mai urgent!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.