ajutormicFoto: www.crestinortodox.ro
Dragi prieteni,

Dorim să vă anunțăm că în data de sâmbătă, 02 aprilie 2016, cu ajutorul lui Dumnezeu vom vizita Asezamântul de la Valea Plopului/Valea Screzii cu articole necesare. Vă reamintim că acolo sunt ajutați: copii fără familie, mame cu copiii lor, bătrâni fără ajutor, adulți fără adăpost, familii cu greutăți. Numarul acestora este mare: 249 de copii între 0-18 ani, 65 de mame, 55 de adulți, 35 de bătrâni.

Vă prezentăm mai jos posibilitățile de a ajuta şi dumneavoastră, după dorință și putere:

A: Popularizarea acţiunii:
- Povestiți despre acțiune prietenilor și cunoscuților dumneavoastră.
- Trimiteți-ne adrese de mail ale celor interesați să fie informați sau oferiți-le datele de contact ale coordonatorului.

B: Participarea la colecta de produse:
Necesitățile anunțate pentru această dată sunt următoarele:
- Alimente: conserve de mazăre, fasole verde şi ciuperci la conservă, pateu vegetal, margarină, bulion, biscuiti, lapte praf PRE NAN, NAN 1/2/3

- Produse de igienă personală: pampers adulți, pampers copii nr 5, șervețele umede, tampoane, şampon copii şi adulți
- Medicamente: nurofen sirop şi capsule, sirop de tuse, algocalmin, no spa, debridat, omez
- Produse de menaj: produse de curățenie pentru gresie, faianță și geamuri, clor, mături, mopuri, saci menajeri, şervețele masă, pungi sandwich
- Altele: muşama, fețe de masă, coşuri de gunoi, coli de scris

Colectarea se va efectua în perioada 24 martie – 1 aprilie 2016, orele 9-13 (dacă nu vă încadrați în program, vă rugăm să ne contactați la 0766 405 939 - Irina Popescu).
(Punct de colectare – noul sediu al fundaţiei: Str. Maior Alexandru Câmpeanu nr 58, Etaj 1, Sector 1, Bucureşti)

C: Voluntariat pentru transportarea darurilor:
Darurile vor fi transportate prin voluntariat. Suntem recunoscători membrilor şi prietenilor fundației care ajută ca donațiile să ajungă la destinație.
În cazul în care doriți să ajutați cu serviciul de transport, vă rugăm să anunțați coordonatorul până joi, 31 martie (email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefon: 0765236231).

Întâlnirea de sâmbătă 2 aprilie va fi la sediul fundației* la ora 9:30, iar plecarea la 9:50. Intervalul de 20 de minute este destinat organizării și încărcării mașinilor.
*Vă rugăm să verificați noua adresă a fundației pe pagina web, la secțiunea Contact.

(Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugăm să contactați coordonatorul: Daniela Petcovici – email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. – tel: 0765.236.231)

Vă mulțumim pentru orice fel de ajutor.
Domnul, Maica Domnului şi Părintele Arsenie Boca să vă răsplătească gândul și fapta bună!
0
0
0
s2sdefault
Am reușit, din nou, cu ajutorul Domnului și al dumneavoastră. să ajungem sâmbătă, 30 martie 2013, la Valea Plopului așa cum ne-am propus.
În urma implicării dumneavoastră, s-au strâns alimente, medicamente, bani, haine, cărți, jucării. Ne bucură faptul că necesarul solicitat a fost acoperit și vă mulțumim tuturor, în mod special, pentru că sunteți receptivi la nevoile lor concrete, așa cum le anunțăm înaintea plecărilor.

Mulțumim celor care în mod constant sunteți alături de noi oferidu-ne sprijin pentru transportarea bunurilor aduse, a persoanelor: dl Horațiu Pascal, dl Andrian Moncea, cât și celor care ați fost acum pentru prima dată și pe care vă așteptăm cu drag și cu alte ocazii: dna Adriana Ionescu, dl Eugen Pârvulescu (ne-a ajutat cu un microbuz pentru elevii de la colegiul Gh. Șincai), dl Dan Grigorescu (dubiță pentru transport produse), dl Mircea Ardeleanu. Mulțumim elevilor de la colegiul Gh. Șincai - București, care, ca urmare a unor acțiuni de voluntariat ce s-au desfășurat în cadrul liceului, au ales să ni se alăture, participând atât cu produse, cât și prin prezență la deplasarea de sâmbătă.

La Valea Plopului copiii ne-au primit cu veselie, cei mari erau prinși cu temele pentru școală iar cei mici se pregăteau să doarmă. Lucrările pentru școală avansează lună de lună, datorită sprijinului dumneavoastră. Pentru continuarea contrucției vă amintim că ajutoarele în bani și materiale sunt binevenite. Mulţumim tuturor acelora care aţi ajutat financiar şi cu această ocazie!
Tot în această lună, au fost mai multe donații de mobilă și alte lucruri: o masă și un covor (mulțumim dlui Nibu Constantin), 6 vitrine de bibliotecă (mulțumim dlui Bădescu Stelian și dlui Ștefan Filip), 2 mașini de spălat (mulțumim dlui Dragoș Bogdan). Trasportul a fost asigurat de dl Cristian Popescu, prieten al dnei Simona Bănaru și de către dl Dan Grigorescu, cărora le mulțumim.

Domnul, părintele Arsenie Boca să vă răsplătească pe toți și să ne ajute să putem aduce in continuare bucurii copiilor de la Valea Plopului!
0
0
0
s2sdefault
La ultima vizită care a avut loc pe 18.12.2012 am găsit materiale de construcţii donate, lăsate în apropierea fostelor case, oameni cu suflet mare veniţi în vizită cu alimente şi multă aşezare printre copiii şi persoanele îngrijite acolo!
Vă mulţumim pentru sprijin, nu uitaţi că pentru donaţii care constau în alimente, produse de curăţenie şi igienă, produse casnice şi pentru deplasările lunare puteţi sa veniţi la sediul fundaţiei noastre sau sa sunaţi la telefonul nostru, 021 2232496. 

Ne-am mobilizat şi pe parte de donaţii în bani: având în vedere că dorim să ajutăm la contrucţia unei şcoli pentru care am cumpărat deja materiale de construcţii în septembrie, în momentul de faţă, în condiţiile în care cei de acolo trec prin această grea încercare, vom transfera banii care s-au strâns pentru şcoală spre refacerea clădirilor distruse de incendiu.
Nu uitaţi că puteţi fi la curent cu noutăţile despre campania de ajutorare a copiilor din Valea Screzii prin newsletter.
 
Mai jos găsiţi imagini de la ultima vizită:


 
0
0
0
s2sdefault


După cum probabil ştiţi, la secţiunea Programele fundatiei/Programe sociale de pe acest site găsiţi şi un articol care prezintă campaniile sociale pe care le desfăşurăm. Printre acestea se numără şi Campania de ajutorare a copiilor din Valea Plopului Valea Screzii, Jud. Prahova.

Probabil mulţi dintre dumneavoastră au aflat, că pe data de 13.12.2011 la Valea Screzii a avut loc un incediu care a cuprins două cladiri: cea în care era sala de mese şi clubul pentru copii şi casa reabilitată de Fundaţia noastră plus bucătăria. Suntem destul de mişcaţi de eveniment şi în acest moment încercăm să ajutăm cum putem.

Cei dintre dumneavoastră care vor să afle mai multe detalii despre incendiu click aici.

În urma informaţiilor primite din presă, însă şi de la fiica părintelui Tănase, Gabriela, am aflat că au ars şi proviziile de alimente, care erau: o parte în bucătărie, iar o parte, în casa reabilitată de noi. Părintele a chemat deja o echipă de meşteri care să se ocupe de refacerea caselor. Sperăm, cu ajutorul Domnului, să ajutăm şi la reconstrucţia lor.

 


0
0
0
s2sdefault
În 6 august 2011, am participat la slujba de sfinţire a unei case în Tabăra de copii de la Valea Screzii - Valea Plopului, aflată sub ocrotirea Părintelui Nicolae Tănase.
Aceasta casă a fost reabilitată prin eforturile multor oameni cu suflet mare, majoritatea membrii şi prieteni ai Fundaţiei noaste.

Mai jos găsiţi imagini de la slujba de sfinţire, care sperăm să vă mobilizeze la construirea unei şcoli în Valea Screzii! Mulţumim tuturor donatorilor şi Slavă lui Dumnezeu pentru toate!


0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.