Am reușit, din nou, cu ajutorul Domnului și al dumneavoastră. să ajungem sâmbătă, 30 martie 2013, la Valea Plopului așa cum ne-am propus.
În urma implicării dumneavoastră, s-au strâns alimente, medicamente, bani, haine, cărți, jucării. Ne bucură faptul că necesarul solicitat a fost acoperit și vă mulțumim tuturor, în mod special, pentru că sunteți receptivi la nevoile lor concrete, așa cum le anunțăm înaintea plecărilor.

Mulțumim celor care în mod constant sunteți alături de noi oferidu-ne sprijin pentru transportarea bunurilor aduse, a persoanelor: dl Horațiu Pascal, dl Andrian Moncea, cât și celor care ați fost acum pentru prima dată și pe care vă așteptăm cu drag și cu alte ocazii: dna Adriana Ionescu, dl Eugen Pârvulescu (ne-a ajutat cu un microbuz pentru elevii de la colegiul Gh. Șincai), dl Dan Grigorescu (dubiță pentru transport produse), dl Mircea Ardeleanu. Mulțumim elevilor de la colegiul Gh. Șincai - București, care, ca urmare a unor acțiuni de voluntariat ce s-au desfășurat în cadrul liceului, au ales să ni se alăture, participând atât cu produse, cât și prin prezență la deplasarea de sâmbătă.

La Valea Plopului copiii ne-au primit cu veselie, cei mari erau prinși cu temele pentru școală iar cei mici se pregăteau să doarmă. Lucrările pentru școală avansează lună de lună, datorită sprijinului dumneavoastră. Pentru continuarea contrucției vă amintim că ajutoarele în bani și materiale sunt binevenite. Mulţumim tuturor acelora care aţi ajutat financiar şi cu această ocazie!
Tot în această lună, au fost mai multe donații de mobilă și alte lucruri: o masă și un covor (mulțumim dlui Nibu Constantin), 6 vitrine de bibliotecă (mulțumim dlui Bădescu Stelian și dlui Ștefan Filip), 2 mașini de spălat (mulțumim dlui Dragoș Bogdan). Trasportul a fost asigurat de dl Cristian Popescu, prieten al dnei Simona Bănaru și de către dl Dan Grigorescu, cărora le mulțumim.

Domnul, părintele Arsenie Boca să vă răsplătească pe toți și să ne ajute să putem aduce in continuare bucurii copiilor de la Valea Plopului!
0
0
0
s2sdefault
La ultima vizită care a avut loc pe 18.12.2012 am găsit materiale de construcţii donate, lăsate în apropierea fostelor case, oameni cu suflet mare veniţi în vizită cu alimente şi multă aşezare printre copiii şi persoanele îngrijite acolo!
Vă mulţumim pentru sprijin, nu uitaţi că pentru donaţii care constau în alimente, produse de curăţenie şi igienă, produse casnice şi pentru deplasările lunare puteţi sa veniţi la sediul fundaţiei noastre sau sa sunaţi la telefonul nostru, 021 2232496. 

Ne-am mobilizat şi pe parte de donaţii în bani: având în vedere că dorim să ajutăm la contrucţia unei şcoli pentru care am cumpărat deja materiale de construcţii în septembrie, în momentul de faţă, în condiţiile în care cei de acolo trec prin această grea încercare, vom transfera banii care s-au strâns pentru şcoală spre refacerea clădirilor distruse de incendiu.
Nu uitaţi că puteţi fi la curent cu noutăţile despre campania de ajutorare a copiilor din Valea Screzii prin newsletter.
 
Mai jos găsiţi imagini de la ultima vizită:


 
0
0
0
s2sdefault


După cum probabil ştiţi, la secţiunea Programele fundatiei/Programe sociale de pe acest site găsiţi şi un articol care prezintă campaniile sociale pe care le desfăşurăm. Printre acestea se numără şi Campania de ajutorare a copiilor din Valea Plopului Valea Screzii, Jud. Prahova.

Probabil mulţi dintre dumneavoastră au aflat, că pe data de 13.12.2011 la Valea Screzii a avut loc un incediu care a cuprins două cladiri: cea în care era sala de mese şi clubul pentru copii şi casa reabilitată de Fundaţia noastră plus bucătăria. Suntem destul de mişcaţi de eveniment şi în acest moment încercăm să ajutăm cum putem.

Cei dintre dumneavoastră care vor să afle mai multe detalii despre incendiu click aici.

În urma informaţiilor primite din presă, însă şi de la fiica părintelui Tănase, Gabriela, am aflat că au ars şi proviziile de alimente, care erau: o parte în bucătărie, iar o parte, în casa reabilitată de noi. Părintele a chemat deja o echipă de meşteri care să se ocupe de refacerea caselor. Sperăm, cu ajutorul Domnului, să ajutăm şi la reconstrucţia lor.

 


0
0
0
s2sdefault
În 6 august 2011, am participat la slujba de sfinţire a unei case în Tabăra de copii de la Valea Screzii - Valea Plopului, aflată sub ocrotirea Părintelui Nicolae Tănase.
Aceasta casă a fost reabilitată prin eforturile multor oameni cu suflet mare, majoritatea membrii şi prieteni ai Fundaţiei noaste.

Mai jos găsiţi imagini de la slujba de sfinţire, care sperăm să vă mobilizeze la construirea unei şcoli în Valea Screzii! Mulţumim tuturor donatorilor şi Slavă lui Dumnezeu pentru toate!


0
0
0
s2sdefault
    

În speranţa ca mulţi dintre dumneavoastră, care vor vedea  imagini cu micuţii din Valea Plopului/Valea Screzii, vor rămâne impresionaţi de sufletele curate de copii, care nu au avut ocazia de a trăi într-o familie obişnuită, cum am crescut noi, cum cresc copiii noştri şi vor vrea să-i sprijine în vreun fel, am realizat un filmuleţ de 10 minute cu ei. Noi avem un proiect de ajutorare a acestor copiii care ne-au făcut să ne dorim a-i sprijini permanent şi a-i vizita foarte des.

Oferim detalii pe aceasta pagina a site-ului click aici, despre cum îi puteţi ajuta, de fiecare dată când mergem la ei, dar şi despre obiectivul pe care fundaţia şi l-a asumat. Încercăm să ajutăm la finalizarea sau refacerea clădirilor începute acolo. Clădirea la care dorim să ne implicăm este într-o stare de degradare, care se poate accentua cu trecerea timpului şi ar fi păcat să nu poată fi folosită în viitor deoarece este compusă din parter, etaj şi mansardă, cu o suprafaţă pe nivel de 220 metri pătraţi astfel că, ar putea adaposti destul de multe persoane. Este clădirea în care se depozitează iniţial ajutoarele, fiind cea mai apropiată de biserica din ,,Tabăra” de la Valea Screzii.

Am mers acolo  prima dată în data de 23 ianuarie 2010. Pentru afla mai multe despre prima noastră vizită şi a viziona poze click aici.

Ne bazăm pe ajutorul fiecaruia dintre dumneavoastră pentru toată lucrarea pe care am început-o acolo şi sperăm să ne ajute Dumnezeu să-i putem sprijini pe copii permanent!


  
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.