fiul risipitor 236Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „FIUL RISIPITOR ”
„Deci cauza desfigurarii omului sta in cautarea gresita a fericirii sale in lucrurile acestei lumi. Faptura omului, ca fiu al lui Dumnezeu, are ceva din infinitatea Tatalui sau, care nu se satura, nu numai cu roscovele

Giurgiu 15 febr
Doamne, ajută!

Sâmbătă, 15 februarie, am vizitat Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am ajuns cu trei mașini (9 adulți și 1 copil) pentru a transporta cele solicitate (în principal, alimente), cumpărate din donațiile dvs. și ale persoanelor care ne-au însoțit (câteva imagini regăsiți aici).

Cu bucurie vă anunțăm că am reușit să colectăm mare parte din suma necesară pentru construirea unui solar, pentru care vă mulțumim! Sperăm că vom reuși cu ajutorul dvs. să strângem și restul sumei care să acopere și costul manoperei (aproximativ 3000 lei).
Orice donație poate fi virată în contul de mai jos:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")

Vă așteptăm alături de noi la următoarea vizită pe care o vom organiza în cursul lunii aprilie.

Maica Domnului și Părintele Arsenie Boca să ne ajute pe toți în desăvârșirea lucrărilor plăcute lui Dumnezeu!

Concert Nicolae Voiculet
Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la un concert de Dragobete numit „Dăruiesc sunetul iubirii”, susținut de naistul Nicolae Voiculeț, luni, 24 februarie 2020, de la ora 18.00, în Sala Perpessicius din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8.
„Dragobetele” este una dintre sărbătorile populare românești legate de renaşterea naturii după vegetarea din iarnă şi face referire în primul rând la lumea păsărilor, considerate printre primele divinităţi ale naturii şi dragostei, mesagere ale zeilor.

Vă rugăm introduceți adresa de email pentru contul dvs. Vi se va trimite un cod de verificare. După ce ați primit codul de verificare, veți putea alege o noua parolă pentru contul dvs.