vindecareaslabanoguluiCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „ IISUS SI SLABANOGUL
Unii sunt slabanogi dupa trup, altii dupa minte: nu pot intelege si nu se pot bucura de bine.
S-a dovedit aceasta in nenumarate randuri, cand Iisus facea bine omului.
Iisus a tamaduit un slabanog. Nu-i nici o mirare - Dumnezeu fiind.

afis Vesnicia s a nascut la sat
Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca organizează în data de 24 mai 2019, ora 18:30, evenimentul aniversar al unui deceniu de activitate în spatiul social creștin-ortodox, „Veșnicia s-a născut la sat”, ce va avea loc în Aula Magna a Facultății de Biotehnologii din cadrul Universității de Științe Agronomice din București, sector 1, bulevardul Mărăști Nr 59.

Cu prilejul „Anului omagial al satului românesc (al preoților, învățătorilor și primarilor gospodari)” vă invităm să ne reamintim faptul că satul românesc este păstrătorul valorilor noastre sfinte, al credinţei strămoşeşti ortodoxe şi al tuturor tradiţiilor.
Veniți să rememorăm momente din activitatea și creșterea în timp a fundației noastre, să ne revedem cu cei care au luat parte la proiectele și acțiunile noastre oferindu-ne posibilitatea să devenim o fundație puternică și apreciată!

Despre veșnicia satului românesc și contribuţia sa la crearea istorică a poporului român
ne vor vorbi: Pr. Dr. Mihai Andrei Aldea, scriitorul si publicistul Ciprian Voicilă, sociolog la Muzeul Național al Țăranului Român, Cristian Filip - președintele Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca.
Vă invităm pe toți membrii, prietenii și susținătorii să aniversăm 10 ani de la înființarea Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca.

Vă așteptăm cu drag!

Recomandări acces:
Acces pietonal, auto sau RATB din Bd Ion Mihalache (stația Sandu Aldea, linia de autobuz RATB 300) și Bd Mărăști (stația Agronomie, linia de tramvai 41).
Acces auto: din Bd Mărăști (intrarea prin Campusul Agronomie) și str Constantin Sandu Aldea (sens unic dinspre Bd Mărăști).

HARTA Aula Magna a Facultății de Biotehnologii din cadrul Universității de Științe Agronomice, Bulevardul Mărăști, nr. 59, sector 1, București.

HARTAFACULTATEABIOTEHNOLOGIE1

ascultagraiurilemele
Biserica Sfântul Silvestru vă invită sâmbătă 25 mai 2019, orele 18.00, la evenimentul comemorativ în cinstea Părintelui Nicolae Bordașiu.

Vă rugăm introduceți adresa de email pentru contul dvs. Vi se va trimite un cod de verificare. După ce ați primit codul de verificare, veți putea alege o noua parolă pentru contul dvs.

Accept Refuz