ȘTIRILE NOASTRE

smerenie 6Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „PRIN CUPTORUL SMERENIEI
Sa zicem ca, dupa parerea ta, ai avea o viata buna dupa voia lui Dumnezeu, sot si copii cumsecade si, totusi, asa din senin, la o intamplare oarecare, un vecin sau propriul tau copil sau sot, sa-ti arda obrazul zvarlindu-ti vorbe grele: prapadita, ucigasa, hoata. Iar

...
INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ

DSCN5259Doamne ajută, tuturor!

Cu bucurie vă anunțăm că,  vom organiza a 2-a ediție a taberei "Zilele prieteniei la Valea Plopului", ce se va desfășura în perioada 05-09 august 2019.
Ne dorim să intrăm pe frecvența sufletească a participanților insuflându-le creșterea încrederii în propriile forțe și în cei din jur prin legarea de prietenii. Tema taberei din acest an este "Veșnicia s-a născut la sat".

Anul acesta vom avea următoarele ateliere: pictură pe sticlă, teatru, dansuri, gestionarea financiară a bugetului personal, muzica, îndemanare practică pentru copii, în timp ce mămicile vor avea un atelier de igienă a relațiilor.
Vă invităm alături de noi cu inima, priceperea și fapta!
Vă rugăm să ne ajutați cu donații pentru a procura materialele necesare desfășurării atelierelor.

Celor care doresc să ne ajute material, pot depune în contul Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca :
RO75 BRMA 0810 0296 7430 0000 pentru proiectul „Valea Plopului”

sau la sediu în :
Str. Alexandru Depărățeanu nr. 20, Ap.2, interfon 002, Sector 1 , București.
Persoană de contact , doamna Florina Ionescu , tel fix. 021 223 24 96 , tel. mobil +40 760 141 744; +40 724 271 236 de luni până vineri între orele 9.00 - 15.00 (cei care nu se pot încadra în program sunt rugați să ne contacteze la numerele de telefon de mai sus.

(Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugăm să contactați coordonatorul proiectului: doamna Ștefania Pauciuc, email stefaniapauciuc@gmail.com, tel. 0722.310.998.)

EVENIMENTE / INVITAȚII

Valerian Grecu
Marți, 16 iulie 2019, ora 19.00, Parohia Sfânta Vineri Pajura, vă invită la o seară duhovnicească alături de monahul Valerian Grecu, martor și mărturisitor 
luminos al unui fragment de istorie însângerată a României, când „pușcăriile s-au transformat în catedrale”.

Vă rugăm introduceți adresa de email pentru contul dvs. Vi se va trimite un cod de verificare. După ce ați primit codul de verificare, veți putea alege o noua parolă pentru contul dvs.

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz