vindecareaslabanoguluiCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „ IISUS SI SLABANOGUL
Unii sunt slabanogi dupa trup, altii dupa minte: nu pot intelege si nu se pot bucura de bine.
S-a dovedit aceasta in nenumarate randuri, cand Iisus facea bine omului.
Iisus a tamaduit un slabanog. Nu-i nici o mirare - Dumnezeu fiind.

ramet
Pentru a aduce tihna mult râvnită sufletelor, vă invităm să participați în pelerinajul pe care Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca îl va organiza în zilele de 18 - 19 mai 2019.

Vom poposi la următoarele obiective:
- Alba Iulia - Catedrala Reîntregirii Neamului (Catedrala Reîntregirii Neamului este cunoscută și sub denumirile de Catedrala Încoronării și Catedrala Arhiepiscopală) și un tur pietonal în Cetatea Alba Carolina.
- Schitul ”Înălțarea Sf. Cruci” din Aiud,
- Mănăstirea Râmeț,
- Mănăstirea Prislop,
- Mormântul Părintelui Arsenie Boca,
- Peștera Sf. Ioan de la Prislop (sihastrul martir a fost ucis în peștera care i-a fost chilie).

Prețul pelerinajului este 250 de lei/persoană. Înscrierile se pot face la sediul fundației, L-V, orele 9 -15 sau trimițând un email la adresa noastră: birou@fundatiaarsenieboca.ro
După înscriere aveți trei zile lucrătoare la dispoziție să plătiți costul integral al pelerinajului. În caz contrar veți pierde rezervarea făcută. Plata pelerinajului se poate face numerar la sediul fundației sau prin O.P. în contul nostru, specificând la obiectul plății: „Pelerinaj Prislop - mai 2019 și numele dvs/pelerinului”.
Prețul pelerinajului include serviciile de transport cu autocarul, 1 noapte cazare la mănăstirea Râmeț și două mese.

Contul nostru este acesta:
FUNDAŢIA CREŞTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii

Vă așteptăm cu drag alături de noi!

expozitiamarturisitoridintemnitelecomuniste
Părinții Iustin Pârvu, Dumitru Stăniloaie, Sofian Boghiu, Adrian Făgețeanu, Paisie Olaru, Arsenie Papacioc și gânditorii Vasile Voiculescu, Radu Gyr, Petre Țuțea, Valeriu Gafencu, Ioan Ianolide sunt doar unele dintre chipurile exprimate grafic de Aida Șușter-Boțan, într-un omagiu tulburător, prin expresia lui artistică, adus jertfei lor inegalabile.
„ÎMPREUNĂ” are onoarea de a vă invita la vernisajul unei expoziții de excepție, marți, 14 Mai 2019, ora 19,00, la Muzeul

Vă rugăm introduceți adresa de email asociată cu contul de utilizator. Numele de utilizator vă va fi trimis pe această adresă.

Accept Refuz