Sf. Ioan BotezatorulCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „IOAN, CAPATUL PROOROCILOR
In pustia Iordanului, Ioan striga raspicat si plin de nadejde:
«Pocaiti-va caci s-a apropiat imparatia Cerurilor !» «S-a apropiat»; - pana aci proorocii o prevesteau ca pe-un fapt al viitorului indepartat; acum imparatia

iarna la V
Dragii noștri,

Pentru toate momentele frumoase care au fost și care urmează să vină, vă mulțumim! 2019 să intre cu bucurie și liniște în casele dumneavoastră! La mulți ani!
Vă invităm să ne însoțiți în prima deplasare a acestui an, pe 19 ianuarie 2019! Vă așteptăm cu drag în numar cât mai mare!

Iată cum ne puteți ajuta și vă puteți implica în acțiunea noastră de sâmbătă:

A: Participarea la colecta de produse
Necesitățile pentru această dată sunt următoarele:
- Alimente: banane, mandarine, portocale, piept de pui, pulpe pui, ouă, ficat de pui, mezeluri
- Produse de menaj: saci menajeri rezistenți, pastile cloramină Javel, mănuși unică folosință
- Produse de igienă: șampon copii, șampon adulți, șampon antiparazitar, absorbante damă, șervețele umede.

Punct de colectare: Str. Alexandru Depărățeanu, nr 20, Parter, Interfon 002, Sector 1, București. Colectarea se va efectua în perioada 14-18 ianuarie 2019, orele 9 - 16 (cei care nu se pot încadra în program sunt rugați să ne contacteze la 0724.271.236 - Daniela Petcovici).

B: Voluntariat pentru transportarea darurilor

Transportarea donațiilor se va face exclusiv prin voluntariat. Mulțumim tuturor membrilor și prietenilor fundației care ajutați ca produsele să ajungă la destinație. Vom primi cu plăcere vizitatori, în limita locurilor disponibile și în ordinea înscrierii. În cazul în care doriți să ajutați cu serviciul de transport și voluntariat, vă rugăm să anunțați coordonatorul până vineri, 18 ianuarie 2019, la adresa de email:  daniela.p@fundatiaarsenieboca.ro sau telefon: 0724.271.236.

C: Popularizarea acțiunii

Ne puteți ajuta fie cu produse dintre cele solicitate, fie cu transportul acestora și cu jertfa din timpul liber, fie prin a face cunoscută această inițiativă în rândul cunoștințelor dvs.
Povestiți despre acțiune prietenilor și cunoscuților dumneavoastră.
Trimiteți-ne adrese de e-mail ale celor interesați să fie informați sau oferiți-le datele de contact ale coordonatorului.
Întâlnirea de sâmbata, 19 ianuarie 2019, va fi la sediul fundației la ora 8:30 (organizarea si incarcarea masinilor), iar plecarea se va face la 9:00.

Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rog să contactați la adresa de email:  daniela.p@fundatiaarsenieboca.ro  sau la telefonul 0724.271.236.

Daniela Petcovici

regina Maria
Vineri, 18 ianuarie 2019, atelierul AAMIC din cadrul Masteratului de Istoria Ideilor, Mentalităților și Culturii de masă – proiect în colaborare al Facultății de Istorie și al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București – vă invită la proiecția filmului „Maria, Inima României”, realizat de Chainsaw Film Production în 2018.
Evenimentul va avea loc începând cu ora 17:00 la Amfiteatrul „Nicolae Iorga”, etaj I, Facultatea de Istorie, Bd. Regina Elisabeta nr. 4-12.

Vă rugăm introduceți adresa de email asociată cu contul de utilizator. Numele de utilizator vă va fi trimis pe această adresă.

Accept Refuz