Afis lansare

Dragi prieteni şi membri,

Joi, 4 octombrie 2012, la ora 17:00 la Uninunea Scriitorilor din România (Calea Victoriei nr. 115 – intersecţia cu Bulevardul Dacia) sunteţi invitaţii noştri la lansarea volumului„Căderea Imperiului Bizantin” - Dan Lucinescu -  o carte ce prezintă unul dintre cele mai dramatice momente din istoria creştinismului. Căderea Constantinopolului este numele sub care e cunoscută cucerirea capitalei Imperiului Bizantin de forţele Imperiului Otoman, sub comanda sultanului Mehmed al II-lea.

Mentorul Fundaţiei noastre - Dan Lucinescu - lansează joi cea de-a doua ediţie a cărţii (prima ediţie fiind cunoscută sub numele de „Sfârşit întunecat de Ev”). La lansare vor fi prezenţi criticul de teatru şi film Rodica Smaranda Vulcănescu şi scriitorul Radu Cârneci.

Vă aşteptăm cu mare bucurie şi afecţiune!

Tot pe data de 4.10.2012, imediat după lansare, toţi membrii Fundaţiei şi prietenii care s-au implicat în activităţile noastre, toţi cei care au dorinţa de a se implica, însă şi toţi cei care vor să fie alături de noi, sunt invitaţi la o discuţie în care vom prezenta acţiunile noastre de la înfiinţare, dar şi necesităţile noastre: practic veţi afla cum vă puteţi implica (direct sau indirect) în toate activităţile pe care le desfăşurăm! 

Aşteptând cu drag să ne revedem sau să ne cunoaştem, vă dorim o săptămâna minunată şi mult spor în tot ceea ce faceţi!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.