Dragii noştri,


Cu mare bucurie vă invităm la evenimentul pe care l-am organizat pentru data de 15 decembrie 2016:


                    Lansarea cărţii de mărturii
a membrilor şi prietenilor Fundaţiei noastre intitulată
 

      VA LUA ŢARA FOC DIN PRISLOP.

Aceste mărturii sunt dovada că Părintele Arsenie Boca ne ajută azi încă şi mai mult să ţinem viu focul iubirii şi al credinţei în Dumnezeu.

      Evenimentul nostru va avea mai mulţi invitaţi
      iar ca oaspete de seamă, vom avea onoarea
                     să-l avem alături de noi, pe
     , str. Ion Neculce nr. 2 (în imediata apropiere a sediului Fundaţiei Creştine Părintele Arsenie Boca şi a Primăriei Sectorului 1 din capitală), la orele 18:00.

 
CopertaCarte
Promotii_seria_1

Fundaţia noastră a pregătit pentru perioada aceasta a Sărbătorilor de iarnă o serie de pachete promoţionale. Astăzi vi le prezentăm pe primele trei, urmând ca săptămîna viitoare să vi le prezentăm pe următoarele.

Promoţiile pot fi comandate telefonic sau direct de la sediul fundaţiei noastre.
Mai multe detalii 

Am actualizat tabelul de ajutor și rugăciunecine poate și dorește să ajute oamenii care ne-au cerut ajutorul, sunt invitați să citească despre cazurile sociale şi să răspundă acestora. Dacă nu aveţi posibilitatea să ajutaţi cu bani sau alte bunuri materiale, dar totuși va doriţi să le îmbunătăţiţi viaţa, puteţi să vă rugați pentru ei, Dumnezeu ne ascultă rugăciunile pe care le facem din inimă.
Vă mulțumim!

 
Invitații
  • Invitaţie la SERBARE - Aşezămîntul de la Slobozia - Giurgiu, Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil - 10 și 17 decembrie 2016
  • Peisajele Credinței - Liceul Pedagogic Ortodox. Anastasia Popescu - 12 dec 2016 - 3 febr 2017
 
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.