Cartea_impresii_din_Grecia_si_Anglia Dragii noștri,

Sunt sărace cuvintele de mulţumire pe care intenţionăm să vi le adresăm pentru participarea la lansarea de carte a domnului Lucinescu!
De aceea, ne vom rezuma doar la a vă pune la suflet următorul cuvânt: "Cei care se bucură singuri, fără a simţi nevoia de a împărtăşi stările cu alţii, au desigur carenţe şi necesită o analiză (…). Omul este o fiinţă socială, în mod normal cu afecţiune pentru cei din jur." (Dan Lucinescu, Impresii din Grecia şi Anglia, Editura Babel, 2015, p. 180).
Găsiţi titlul la preţul de 10 lei. 

Avem totuşi încă o invitaţie importantă de făcut: vă aşteptăm cu mare drag la sediul nostru! Ne veţi găsi dornici de a povesti împreună despre activitatea pe care o desfășurăm!

Nu uităm să mulţumim Casei cu Rost şi vă indicăm cu bucurie această locaţie, care vi se poate părea situată pe o stradă prea zgomotoasă pentru sesibilitatea ce se ascunde în ea.
Oameni calzi vă vor întâmpina: Ioana şi Claudiu Târziu, împreună cu truda Mănăstirii Nera (ne referim aici la produsele Mănăstirii), plus un decor specific românesc. Aici, cu multă grijă aşezate, stau pe rafturi cărţi foarte valoroase care vorbesc despre istoria noastră recentă.Casa cu Rost chiar ne arată că vom avea rost în ea: urmează să se desfăşoare două ateliere tare drăguţe – Atelierul de ZENTANGLE și Bijuterii de poveste – amândouă săptămâna aceasta! Cu siguranţă doamnelor le va face mare plăcere!
Acum, cu mare drag, sperăm să vă fie de folos cuvântul de învăţătură al Părintelui:

Semne de sfârşit de sâmbătă

„Creştinismul nu e numai o afacere de Duminică, ci o strădanie de toate zilele, toată viaţa, de-a ajunge stilul de viață şi concepţie pe care ni l-a dat Iisus. Dacă creștinismul nostru nu e strădania aceasta, care naşte fii lui Dumnezeu, el rămâne o simplă formalitate, - şi ne putem trezi fără ea.”

Sursa: Ieromonah Arsenie Boca, „Cuvinte vii”, Editura Sfintei Episcopii Ortodoxe Române a Aradului, Deva, 2006, p. 223

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.