Dragii noştri,

Duminica aceasta, 15 ianuarie 2017, se împlinesc 167 de ani de la naşterea poetului nostru naţional, MIHAI EMINESCU. În general, ştim foarte puţine lucruri despre Eminescu. Ştim că a fost un poet desăvârşit, că a fost un jurnalist deosebit de talentat, un important lider de opinie. Dar cine a fost, de fapt acest om? Poetul Emilian Marcu, în poezia sa, "Dor de Eminescu", spune: "Eminescu este astazi românescul nostru mit". Aşa este, a fost un român adevărat, care şi-a iubit nespus de mult ţara, care a făcut foarte multe lucruri pentru Unire şi care a plătit cu viaţa aceste demersuri!
MihaiEminescu-front
La mulţi ani în conştiinţa şi inima românilor, Domnule Mihai Eminescu! Dumnezeu să te odihnească acolo unde este Lumina Slavei Sale!

Ziua de 15 ianuarie a fost declarată ZIUA CULTURII NAŢIONALE. Duminică, la Sala Radio, în cadrul Concertului Aniversar, Lipatti 100, actorul Ion Caramitru va recita din versurile poetului naţional.
Vă invităm să citiţi "Prezenţa lui Mihai Eminescu în viaţa noastră", un articol scris cu multă sensibilitate de domnul profesor Mihai Floarea.
 
IMG_9124
Sala de mese la Valea Plopului, 10 dec 2016
 
Dragi prieteni, vă mulţumim tuturor pentru contribuţia bogată pe care aţi adus-o cu prilejul ultimei noastre vizite din decembrie anul trecut (10 dec 2016) la Valea Plopului-Valea Screzii şi pentru ajutorul pe care ni l-aţi oferit cu atâta amabilitate la transportarea bunurilor donate. Vizita a fost una bogată, bucurându-ne de o vreme frumoasă ca de primavară. Îi mulţumim bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce am putut realiza în 2016 în acest proiect de suflet al fundaţiei şi Îl rugăm să ne binecuvanteze cu mila Sa şi în anul ce va veni. 

Îi mulţumim coordonatorului de proiect, colegei noastre Daniela Petcovici, pentru întreaga sa activitate desfăşurată timp de trei ani, pentru dragostea cu care a reuşit, atât de multe luni la rând, să îndeplinească cu devotament cerinţele acestui proiect.
Vă anunţăm că suntem în căutarea unui nou coordonator de proiect. Este vorba de voluntariat, o activitate care înseamnă comunicare, câteva ore de muncă lunar, deplasarea lunară la Valea Plopului şi, cel mai mult, multă dăruire, entuziasm şi iubire.
Toţi cei interesaţi, vă rugăm să luaţi legătura cu noi la telefoanele: 021. 223. 2496, 0732.316.841 sau să trimiteţi email pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
petrescu-otel-aspazia La sfârşitul anului trecut a intrat în magazinul nostru cartea doamnei Aspazia Oţel Petrescu, "ADUSU-MI-AM AMINTE"

Apărută în condiţii grafice deosebite, această a doua ediţie a cărţii (Editura Arsenie Boca) este un omagiu adus doamnei, preţul este 25 de lei. 
Invitaţii

- TREZIŢI-VĂ! - Scrisoare deschisă către Ministrul Sănătății despre adevărata industrie a vaccinurilor (dl Vlad Voiculescu).
-Invitatie la Hramul Bisericii Sf. Cuvios Antonie cel Mare, Bucuresti  -  16 -17 ianuarie 2017
 
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.