paisioskj Dragii nostri,


Maine dimineata, la ora 9, este plecarea la Asezamantul de la Slobozia- Giurgiu.
Va multumim tuturor celor care ati donat pentru copiii de acolo!


"Fericiti sunt parintii care nu folosesc cuvântul “nu” pentru copiii lor, ci îi înfrâneaza de la rau prin viata lor sfânta, pe care copiii o imita si, bucurosi, urmeaza lui Hristos cu noblete duhovniceasca." - fragment din articolul: "Cele 20 de Fericiri ale Sfântului Cuviosului Părinte Paisie Aghioritul".
Ii multumim dlui Stelian Gombos pentru acest "buchet" de intelepciune duhovniceasca.
Va semnalam o oportunitate pentru cei in cautare de loc de munca. Este vorba de un job part time (4 ore/zi), o mamica tanara cauta o bona pentru ingrijirea baietelului de 8  luni. Pentru mai multe detalii puteti suna la familia Bruma: 0745.254.159 sau 0751.564.573.

Mâine, librăria Sophia împlinește 17 ani.
În fiecare an, în ziua de Sfânta Sofia, librăria de lângă Piața Unirii se află în sărbătoare. La multi ani, libraria Sophia!

17_anim
main-cumintenia
În vederea stimulării interesului pentru opera lui Constantin Brâncuși, precum și a donației publice pentru achiziționarea lucrării "Cumințenia Pământului", Muzeul Național de Artă al României organizează o serie de ghidaje speciale. Acestea vor avea loc în zilele de 15, 22 și 29 septembrie, începând cu ora 17.00, precum și cu ocazia Nocturnei Muzeale de pe 23 septembrie când MNAR are program prelungit, transmite Romanian Global News.
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.