bocars

                   Cuvântul de învățătură
                al Părintelui Arsenie Boca


Fragment din IISUS?  - NECUNOSCUT...

„Cărturarii nu-L cunosc şi Îl urăsc. De ce ?
Fiindcă viaţa lor e în contrazicere cu Viaţa lui Iisus. «Faptele lor nu-i lasă să creadă în Dumnezeu» (Oseia 5,4). «Înţelepciunea nu pătrunde în sufletul viclean şi nu sălăşluieşte în trupul supus păcatului. Duhul cel Sfânt, povăţuitorul oamenilor, fuge de vicleşug, se depărtează de minţile nepricepute şi se dă la o parte când se apropie fărădelegea» (Înţelepciunea lui Solomon 1,4-5).
Trufia ştiinţei, autonomia raţiunii, magia necredinţei, astea sunt temeiurile pe care stau cărturarii vremurilor şi cu ele-L cenzurează pe Iisus.
Acestora, Iisus nu le va fi cunoscut niciodată.
De aceea Iisus a fericit pe cei simpli."


Sursa text: Părintele Arsenie Boca - Cuvinte Vii, Editura Charisma, Deva, 2006, pp. 312, 313

Dragii noștri prieteni,


Mai sunt două zile până la

La eveniment se va vorbi despre cele două cărți și, mai ales, despre Părintele Arsenie Boca, pictura sa de la Drăgănescu, rolul marcant pe care l-a jucat Sfinția Sa în viața doamnei Aspazia Oțel Petrescu precum și în susținerea sa în anii de temniță grea din timpul comunismului. 

Vă așteptăm cu mare drag și cu speranța că în acest mod vom avea șansa de a descoperi cum poate Sfântul Înger păzitor să ne ajute să trecem prin cele mai grele momente ale vieții precum și tainele lăsate nouă de Sfântul Părinte Arsenie Boca. 

Joi, 23 februarie 2017, orele 18:00.
Colegiul National Ion Neculce, Str. Ion Neculce nr. 2, Sector 1, Bucuresti, Sala de Festivitati. 
 

afis_web
Directionati

VĂ MULȚUMIM!
Cea mai simplă dar eficientă acţiune de sprijinire a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca, fără a scoate bani din buzunar, este direcționarea a  2 % din impozitul anual pe venit către fundația noastră.
Acest lucru se poate face acum, în lunile de început de an, până spre sfârșitul lunii mai 2017 (25 mai 2017 este data limită de trimitere a formularului completat - data poștei).
Cine dorește să ne ajute în acest mod, vă rugăm să citiți toate detaliile cu privire la acest mod legal de ajutor a fundației noastre. 
Pentru cei dintre dumneavoastră care cunoașteți deja procedura prin care ne puteți ajuta, puteți descărca formularul cu datele fundației noastre, urmând doar să adăugați datele personale în câmpurile corespunzătoare din formular.
Lansare de carte

Vă invităm LUNI 27 FEBRUARIE 2017, ora 17,30, la LIBRĂRIA MIHAI EMINESCU, la
lansarea cărţii „VALEA NISTREI” de Corneliu Dida, un roman al Rezistenţei anticomuniste.„Această carte se dedică memoriei tuturor acelora care au pierit sau pătimit, pentru patria lor, în închisorile politice ale celor cinci decenii de neîntreruptă dictatură din istoria României moderne.” 
image001
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.