Chilia_PAB
Chilia Parintelui Arsenie Boca din Fagarasi - sept. 2015 
(Aproape de Manastirea Sambata de Sus)
Dragii nostri,

Maine dimineata (27 august 2016) este plecarea in pelerinajul de la Prislop, sa fie cu mare folos duhovnicesc pentru noi, toti pelerinii! 

Cu mare bucurie va invitam sa mergem impreuna intr-un pelerinaj la Sfanta Manastire 
Sambata de Sus, in zilele de 23, 24 si 25 septembrie 2016, pentru a fi impreuna la sarbatorirea a 106 ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca.
 
 

Inscrierile se pot 
face pe email, la adresa:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., transmitandu-ne
TOATE aceste 
date: numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon.
Pelerinajul va costa 
210 lei/persoana, acest pret incluzand: cazarea la Academia Sambata, mesele de vineri seara, sambata dimineata, sambata seara si pranzul de duminica, precum si transportul. 
Vom vizita mai multe manastiri si cei carora starea de sanatate le va permite vor putea urca, in a doua zi a pelerinajului, la chilia sapata in piatra a Parintelui nostru drag.
Va rugam sa platiti la inscriere
(sau macar un avans de 100 lei/persoana la inscriere), astfel incat la data de 15 septembrie 2016 sa aveti cu totii achitat pretul integral. (Plata se poate face cash, la sediul nostru sau prin ordin de plata, la banca - informatii adresa si contul nostru gasiti aici.)
Alte detalii cu privire la traseul complet al pelerinajului veti primi in cel mai scurt timp.
Va recomandam o noua aparitie la Editura Babel: Mihai Stere Derdena - "Maretia Muceniciei Crestine", un volum care puncteaza cu precizie, in fraze scurte si cuvinte alese cu grija filologului ce respecta limba romana, datele ce se cunosc despre fiecare mucenic in parte si contextul istoric in care se petrece actul muceniciei.

Mihai Stere Derdena (fost detinut politic) dramuieste cu echilibru informatia strict necesara pentru a nu macula, eventual, cu expresii retorice, memoria mucenicului care, cu umilinta si dragoste, a infruntat prigoana ce s-a abatut de multe ori asupra crestinilor.Maretia Muceniciei Crestine se gaseste si in magazinul nostru de carte la adresa 
aceasta.

Pretul este de 15 lei.
IMG_Maretia_
Reviste In magazinul nostru puteti gasi si ultimele trei numere aparute - Nr. 6/2016, Nr. 7/2016, Nr. 8/2016 - din revista Familia Ortodoxa.
Aceste reviste vin sa raspunda multor intrebari si 
sa ne hraneasca duhovniceste cu subiecte inedite si folositoare sufletelor noastre: "Dumnezeu dragoste este", "Sensul familiei", "Sa-L cautam pe Dumnezeu ca si Dumnezeu sa ne caute pe noi". 
Va invitam sa le cumparati de la sediul nostru sau sa le comandati online, pretul lor 
este 7,5 lei/bucata.

In  perioada  27 august – 2 septembrie 2016, se va desfasura ultima serie a taberei „Matrice culturala si spirituala româneasca” aflata la prima editie, urmând sa aiba loc la Manastirea Tismana, în judetul Gorj.
123a4fg
  Limbarchiosculrt
Pentru Ziua Limbii Române (31 august) Institutul "Fratii Golescu pentru romanii de pretutindeni" organizeaza cea de-a 3-a editie a manifestarii intitulate „Chioscul de ziare". 
 

Institutul Cultural Român acorda doua burse „Ion Mincu" în sesiunea 2016-2017.
Acest tip de bursa a fost inaugurat în 2013, avand în vedere incurajarea absolventilor la nivel de master si doctorat.
burse-mincu2
nlit2 Noaptea Literaturii Europene la Bucuresti va avea loc pe 9 septembrie, între orele 19.00 si 23.00 - lecturi, performance-uri, discutii, expozitii si proiectii, în zona centrala a capitalei, cuprinsa între str. Pictor Arthur Verona, Piata Lahovary si str. Vasile Lascar.
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.