Dragii noștri,

Vă reamintim că mâine, 28 ianuarie 2017, vom pleca pentru prima dată în acest an cu daruri către copiii și bătrânii de la Valea Plopului. 
Pentru cei care nu ați putut ajunge până azi la sediul nostru, vă anunțăm că mai puteți aduce ajutoare mâine dimineață, la ora 9:30 la sediul nostru.

Necesarul de luna aceasta este următorul:
- Alimente: cartofi, ceapă, morcovi, ciuperci, pateu vegetal, conserve de mazăre, fasole verde, măsline, margarină, mezeluri, pulpe pui, pateu de ficat, conserve peşte, fructe
- Produse de igienă personală: pampers copii 4/5/6, pampers adulți
VPPrTanase
Părintele Nicolae Tănase cu un grup de voluntari la Valea Plopului (Sursa imagine)
- Medicamente: nurofen copii, paracetamol sinus
- Produse de menaj: soluții curățenie, mopuri, mături, găleți

Întâlnirea de sâmbătă 28 ianuarie 2017 va fi la sediul fundației la ora 9:30 (organizarea și încărcarea mașinilor), iar plecarea va fi la 9:50. (Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugăm să contactați coordonatorul: Daniela Petcovici – email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. – tel: 0765.236.231)

Vă mulțumim pentru orice ajutor pe care îl puteti oferi, faptele dumneavoastră vor fi bineplăcute lui Dumnezeu!
MinunileAzi                  Vă semnalăm o noutate editorială:
              Minuni. Semne cerești și tămăduiri


În ziua de astăzi foarte multă lume aleargă după minuni. Însă, minunile nu sunt cel mai important lucru din viaţa creştinului. Chiar dacă în viaţa cuiva -sau prin el- s-a petrecut o minune, aceasta nici nu-l va mântui, nici nu-l va face desăvârşit.
Editura de Suflet ne propune astăzi o nouă carte al cărei subiect încearcă să desluşescă nevoia de minune.

Care este chiar rostul prezentei cărți, cu zecile de minuni cuprinse în ea? Răspunsul la aceste întrebări îl dă Sfântul Apostol Pavel: un semn nu pentru cei credincioşi, ci pentru cei necredincioşi (I Cor. 14, 22). Vom adăuga: și pentru cei puțini credincioși.

Cartea poate fi cumpărată de la Librăria Sophia la prețul de 12 lei.
 
 
Simpozionul Național Voievodul Mircea cel Bătrân, apărător al dreptei credințe și ctitor de lăcașuri sfinte

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sâmbătă, 28 ianuarie 2017, la Mănăstirea Cozia vor avea loc o serie de manifestări spiritual-culturale închinate Voievodului Mircea cel Bătrân.

Programul manifestărilor este următorul:

Ora 10.00 – Slujba de parastas pentru Voievodul Mircea cel Bătrân.

MirceaVoievodVoievodul Mircea Cel batrân ctitor ai Mănăstirii Cozia
 
Orele 10.00-13.00 – Lucrările simpozionului național Voievodul Mircea cel Bătrân, apărător al dreptei credințe și ctitor de lăcașuri sfinte, în cadrul căruia vor fi susținute o serie de comunicări științifice ce reafirmă responsabilitatea pe care Voievodul Mircea a manifestat-o în apărarea patriei și a credinței strămoșești pentru păstrarea demnității poporului român și a Bisericii. 

Sursa text si imagine
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.