parintele_stefan
Parintele Valentin Stefan de la Asezamantul
Sf Arhangheli Mihail si Gavriil,  Slobozia- Giurgiu
Sursa foto 

Maine dimineata, 30 iulie 2016, va fi plecarea spre Asezamantul Sf Arhangheli Mihail si Gavriil, Slobozia - Giurgiu cu donatii si daruri pentru copiii aflati acolo in grija si ajutorul familiei Parintelui Valentin Stefan. Dumnezeu sa le binecuvanteze drumul tuturor celor care au raspuns pozitiv la nevoile acestor suflete! Va multumim celor care ati adus produse sau bani pentru a-i ajuta!
Colega noastră, Simona Șandru, telefon 0724 332 389, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. poate fi contactată pentru diverse informații cu privire la această vizită!

Pe ultima sută de metri vă anunțăm că mai avem 3 locuri disponibile pentru pelerinajul pe care l-am organizat in weekend-ul 27 - 28 august 2016  la Mănăstirea Prislop! Dacă cunoașteți persoane interesate să meargă împreună cu noi către Părintele Arsenie, vă rugăm să ne dați de știre.
Costul final este de 200 lei/persoana, pret in care intra transportul si cazarea la hotel Rusca, Hunedoara. Alte detalii le veti afla, pe email, toti cei care v-ati inscris deja in pelerinaj.
Prislop_Hunedoara
Manastirea  Prislop, Sursa foto
 
Boala_tamaduitoare
Semnalam prezenta unui volum de exceptie in magazinul nostru de carte: "Boala si tamaduirea sufletului in traditia ortodoxa" - Mitropolit Hierotheos Vlachos – 10 lei


Boala şi tămăduirea sufletului în tradiţia ortodoxă este ultima dintr-un şir de patru cărţi despre Psihoterapia ortodoxă. La prima sa publicare în Grecia, în l986, Psihoterapia ortodoxă a Arhimandritului Hierotheos Vlachos a avut un impact neaşteptat, chiar exploziv, dând naştere multor discuţii şi inspirând alte trei cărţi cu acelaşi subiect: Tratamentul vindecător (l987), Convorbiri despre Psihoterapia ortodoxă (l988) şi, în sfârşit, Boala şi tămăduirea sufletului în tradiţia ortodoxă (l989).
Ultima lucrare din acest şir este, de fapt, o expunere rezumativă a întregului material al autorului asupra psihoterapiei ortodoxe, rezultat al unor convorbiri între autor şi câţiva credincioşi. Principala convingere a autorului, care străbate cartea de faţă, este aceea că Ortodoxia nu aduce un „sistem" de comportare morală, ci asigură un tratament vindecător care tămăduieşte cel mai profund aspect al personalităţii omeneşti.
 
Va recomandam un articol scris cu multa iubire si admiratie la adresa Parintelui Patriarh Teoctist de dr Stelian Gombos: Pro memoria: Nouă ani de la trecerea la cele veşnice a Preafericitului Părinte Teoctist Arăpaşu – Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române (1915 – 2007)
Dumnezeu sa il odihneasca in Ceata Dreptilor Sai!
teoctist3      Parintele Patriarh Teoctist ( 1915-2007)
Sursa foto
cumintenia-pamantului-563x328
Sculptorul Constantin Brancusi si "Cumintenia pamantului"
Sursa foto 
Muzeul Național de Artă al României susține campania Ministerului Culturii printr-o inițiativă proprie intitulată Brâncuși e și al nostru, care are drept scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea sculpturii "Cumințenia Pământului" de Constantin Brâncuși.
Detalii aici, aici si aici.
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.