Acoperamantul-Maicii-Domnului_1
Icoana "Acoperamantul Maicii Domnului"
Dragii nostri,

In amintirea aratarii Maicii Domnului in Biserica din Vlaherne, in acest sfarsit de saptamana, sambata, 1 octombrie 2016, este randuita de Biserica Ortodoxa sarbatoarea Acoperamantul Maicii Domnului,  spre a ne aminti ca prin nevointa si rugaciune, putem primi si noi, in greutatile vietii noastre, neincetatul ajutor al Maicii Domnului.

Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, apara-ne pe noi, toti romanii, de aici si de pretutindeni, cu Sfant Acoperamantul Tau de Iubire!

Maine, 1 octombrie 2016, la ora 7:00, ne adunam la sediul fundatiei noastre pentru a incarca in masini toate darurile pe care le-am adunat pentru Valea Plopului. La ora 7:30, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom pleca spre Asezamantele de la Valea Plopului- Valea Screzii. Acolo vom participa si la Sf. Liturghie.

Alte detalii gasiti aici.
pf-daniel-pr-tanase1
Prea Fericitul Daniel, Patriarhul Romaniei, onorandu-l pe Parintele Nicolae Tanase cu Ordinul Sf, Ioan Gura de Aur (Sursa foto)
 
Pelerinajul organizat de Fundatia Crestina Parintele Arsenie Boca la 106 ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca - 23-25 septembrie 2016

Un vechi proverb romanesc spune ca “oamenii care se aseamana se aduna”. In urma pelerinajului  pe care l-am avut acum cateva zile putem spune ca, intr-devar, am fost impreuna oameni asemanatori, oameni care am trait cu bucurie si sete toate momentele de caldura sufleteasca si de mangaiere duhovniceasca pe care Dumnezeu ni le-a daruit cu generozitate si dragoste parinteasca, oameni care am vibrat impreuna la tot ce am vazut, auzit si simtit in aceste trei zile!

Va invitam sa cititi postarea noastra despre pelerinaj si sa vedeti fotografii de la acest eveniment aici.


IMG_1598
La chilia Parintelui Arsenie Boca din Fagarasi
afis-doina-oltului2
Marti, 4 octombrie 2016, ora 18.30, Ansamblul Profesionist pentru Promovarea Culturii Traditionale „Doina Oltului" din Slatina, condus de Ion Creteanu, va sustine un spectacol la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru 38, Bucuresti): "Cantece si dansuri traditionale romanesti". 

Accesul publicului este liber, în limita locurilor disponibile.
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.