Fotografie0403bMulțumim tuturor acelora care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 1 aprilie 2017, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Slobozia-Giurgiu, prin donații în produse și în bani, prin asigurarea transportului și prin simpla prezență alături de noi – câteva mărturii în imagini găsiți aici.

Ca de fiecare dată, părintele Valentin și doamna preoteasă Veronica ne-au intâmpinat cu căldură și bucurie și ne-au împărtășit din proiectele pe care le au de dus în continuare la bun sfârșit. Printre acestea, se numără și achiziționarea unei case pentru două familii care sunt nevoite să părăsească centrul.
Apelăm încă o dată la sprijinul dumneavoastră pentru a-i ajuta să achite și cea de-a doua rată din prețul de achiziție, până în data de 15 mai 2017 (27.000 lei).
Aceia dintre dumneavoastră care pot și doresc să îi sprijine financiar, o pot face prin virarea sumelor necesare în următorul cont:

FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Romaneasca – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")

Sf. Ioan Rusulmb< Iconostasul bisericii de la mănăstirea Sf. Ioan Rusu

După vizita la așezământ, la întoarcere, am făcut un popas spre închinare la mănăstirea Sf. Ioan Rusul, Giurgiu. Aici am avut parte de o mare bucurie, primăvara luminase și colorase curtea mănăstirii și am putut primi sfaturi înțelepte de la Părintele Hristofor în foișorul din curtea mănăstirii.
Sf. Ioan Rusul4b

Mănăstirea este prima din ţară construită în cinstea Sfântului Ioan Rusul. Fiind soldat, sfântul şi-a ales ca locaş, iată, o fostă unitate militară, sălăşluindu-se între ostaşii lui Hristos. 
Biserica cea nouă a mănăstirii, împodobită cu multe icoane cu sfinți români, cu podoabe și covoare în stil tradițional românesc,îți da senzația că ești ACASĂ, primit aici mereu cu dragoste părintească de ÎNSUȘI Dumnezeu.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.