ajutor GiurgiuDragii noștri prieteni,

La întoarcerea de la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Slobozia județul Giurgiu, vizita noastră din 17 februarie 2018, doamna Simona Șandru, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite următorul mesaj:

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 17 februarie, prima din acest an, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului.

Am ajuns la Centru cu două mașini (6 persoane), încărcați cu donațiile dvs. și ale celor care ne-au însoțit, aceiași de nădejde prieteni și/sau membri ai Fundației.
Ca de obicei, la întoarcere ne-am oprit la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul din comuna Slobozia, să ne închinăm în pragul Postului ce ne pregătește să primim mai curați și mai smeriți Învierea Domnului.Fotografie0612
Câteva mărturii în imagini regăsiți aici.
Mulțumim pe această cale încă o dată Părintelui Valentin de la Așezământ și Părintelui Hristofor de la Mănăstire, pentru cuvintele de folos cu care ne-au întâmpinat.
Vă reamintim că aveți posibilitatea de a contribui financiar, pentru a sprijini lucrările administrative ale acestui Centru, în special, pentru plata facturilor de utilități și  achiziționarea de combustibil pentru iarnă. Aceia dintre dumneavoastră care pot și doresc să îi sprijine financiar, o pot face prin virarea sumelor necesare în contul fundației noastre, cu specificarea, la detaliile plății: "Pentru Giurgiu".

Vă mulțumim și vă așteptăm în continuare să ne fiți alături în susținerea proiectelor sociale ale Fundației.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.