Slobozia 2
Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă prima vizită din acest an la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, de sâmbătă, 16 februarie (o zi însorită ca de început de primăvară!), prin donații în bunuri și în bani, dar și prin asigurarea transportului cu mașinile lor personale puse la dispoziție de către voluntarii noștri inimoși!

slobozia voluntariNe bucurăm că de data aceasta au fost mai multe persoane (12 adulți și un copil) dornice să participe la această acțiune. Astfel, am ajuns la Centru cu patru mașini cu ajutorul cărora am transportat bunurile donate și/sau achiziționate din donațiile dumneavoastră și ale persoanelor care au venit cu noi (jucării, alimente, dulciuri, produse de igienă și curățenie).
La Centru, copiii erau angrenați în activități menite să le dezvolte abilitățile practice și estetice, după cum puteți vedea din fotografiile surprinse in timpul vizitei noastre. AICI regasiti imaginile.
Vă împărtășim și dumneavoastră veștile aflate de la doamna preoteasă, Veronica Ștefan, care ne-a povestit despre un nou proiect ce va consta în construirea unui complex cu locuri de joacă și de activități sportive pentru copii, dar și în dezvoltarea unei microferme agricole, pe un teren aflat în apropierea Centrului. Vă invităm să ajutați la concretizarea acestui proiect, prin donații financiare sau materiale de construcție, fiecare după posibilități.
Ultima noastră oprire a fost, ca de obicei, la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul din aceeași localitate.
Vă reamintim că aveți posibilitatea de a contribui financiar în contul de mai jos, pentru a sprijini lucrările administrative ale Așezământului din Slobozia, în special, pentru plata facturilor de utilități și pentru achiziționarea de combustibil pentru iarnă:

FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")

Vă așteptăm alături de noi la următoarea vizită pe care o vom organiza în cursul lunii aprilie.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.