2d58b0857270ea121b8a97415bfd3852
Dragii noștri,

Duminica aceasta, de Sfinții Martiri Brâncoveni, am fost în vizită la copiii de la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, unde au fost dăruite donațiile făcute de dvs. Pe lângă acestea, datorită dragostei și generozității dumneavoastră pentru care vă mulțumim, fundația noastră a sprijinit Centrul Social cu suma de 4500 lei necesară plății utilităților și/sau altor nevoi care se cereau rezolvate.
De data aceasta nu ne-a mai însoțit și prietenul Fundației noastre, Horațiu Ionuț Pascal, care, în urmă cu 40 de zile, pe 14 iulie 2020, a trecut la Domnul, după o scurtă și grea suferință.

Ni-l vom aminti mereu pe Horațiu ca pe un om de o bunătate și generozitate desăvârșită, care a participat ca voluntar cu inimă deschisă la foarte multe dintre acțiunile sociale ale Fundației; adesea, când ni se părea că nu găsim nicio cale de rezolvare a unor probleme, el era ultima soluție, adică aceea Providențială.
Am pierdut un „om de nădejde” pe pământ, dar cu siguranță am câștigat un „rugător de nădejde” în Ceruri. Chiar dacă, pentru mintea noastră omenească, 35 de ani de viață în trup ne pare un timp foarte scurt, Horațiu și i-a trăit cu conștiința îndeplinirii totale a misiunii sale creștine, după cum mărturisesc și imaginile pe care le alăturăm.
Suntem și rămânem în continuare alături de soția, Olga și fiul, Efrem, de întreaga lor familie și ne rugăm bunului Dumnezeu să îi țină în nădejdea mântuirii sufletului lui Horațiu Ionuț!
http://www.crosulpentruviata.ro/2018/03/18/rezultate-si-poze-2018
(în intervalul 0:39 – 1:04)

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.