WhatsApp Image 2022 02 20 at 17.28.57
Dragii noștri,
Vă mulțumim tuturor celor care ați contribuit la realizarea vizitei de la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am reușit să ajungem sâmbătă, 19 februarie, cu trei mașini (9 persoane). Părintele Valentin ne-a întâmpinat, ca de obicei, cu multă căldură și ne-a adresat câteva îndemnuri de întărire duhovnicească, atât de necesare în vremurile pe care le trăim.
Am reușit să strângem, cu ajutorul dvs. și al unui sponsor generos, o sumă de aproximativ 6.000 lei (șase mii lei) care să acopere o parte din cheltuielile de întreținere ale acestui centru, ce includ și reparațiile ce se efectuează la clădirile aflate în folosință.


De asemenea, din contribuțiile dumneavoastră, ale celor care au participat la vizită, dar și ale unui sponsor generos, au fost, după caz, cumpărate și transportate produsele de care aveau nevoie în această perioadă (alimente, produse de igienă și curățenie, dulciuri, haine, jucării, căști audio). Câteva fotografii găsiți aici.
Vă încurajăm să contribuiți în continuare pentru a ajuta Așezământul să-și achite facturile de utilități. Puteți dona sumele în următorul cont:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: „Pentru Giurgiu”)

Vă așteptăm alături de noi la următoarea vizită pe care o vom organiza, cu voia Domnului, în cursul lunii aprilie, în timpul marelui Post ce ne apropie de Sărbătoarea Învierii Mântuitorului.

Maica Domnului și Părintele Arsenie Boca să ne ajute pe toți în desăvârșirea lucrărilor plăcute lui Dumnezeu!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.