IMG 1305
Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă vizita la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, de sâmbătă, 26 octombrie, unde am ajuns cu două mașini (5 persoane) cu donațiile pe care le-ați făcut cu atâta generozitate (alimente, rechizite, cărți, haine). De asemenea, un gând de recunoștință se îndreaptă și către aceia dintre dvs. care ați donat sume de bani consistente ce au făcut posibilă acoperirea soldului restant la factura de apă, pentru care făcusem apel în mesajul nostru anterior.

De data aceasta, o parte importantă a zilei a fost dedicată participării la Sfânta Liturghie de la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul, în ziua sărbătoririi Sf. Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, iar apoi ne-am întâlnit cu părintele Valentin și câțiva copii pe terenul nou achiziționat de Așezământ, amenajat ca loc de joacă. Doamna preoteasă Veronica Ștefan ne-a împărtășit cu bucurie vestea ajutorării unora dintre mamele găzduite de Așezământ, prin oferirea de locuri de muncă în cadrul unei Asociații din Giurgiu.
Vă reamintim că aveți posibilitatea de a contribui la lucrările efectuate pentru definitivarea complexului cu locuri de joacă și activități sportive pentru copii și dezvoltarea unei microferme agricole, pe un teren aflat în apropierea Centrului.
Orice donație poate fi virată în contul de mai jos:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")

Vă așteptăm alături de noi la următoarea vizită pe care o vom organiza în cursul lunii decembrie.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.