29 iunie Asezamant
Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă vizita la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, de sâmbătă, 29 iunie, prin donații în bunuri și în bani, dar și prin asigurarea transportului cu mașinile personale puse la dispoziție de către aceiași voluntari inimoși.

Astfel, am ajuns la Centru cu două mașini (6 persoane) cu ajutorul cărora am transportat bunurile donate și/sau29 iunie 2 asezamant achiziționate din donațiile dumneavoastră și ale persoanelor care ne-au însoțit (în principal, haine, alimente și produse de igienă), o parte dintre acestea fiind preluate de la o asociație implicată în ajutorarea mamelor aflate în nevoie - mărturii în câteva imagini.
Fiind o zi de mare sărbătoare (Sfinții Apostoli Petru și Pavel), ne-am oprit mai întâi la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul unde am participat la Sfânta Liturghie, alături de alți credincioși, pelerini prin aceste locuri binecuvântate. Gândul ne-a rămas la cuvintele din Epistola Sf. Pavel, asupra cărora a zăbovit și Părintele Hristofor în convorbirea avută cu sfinția sa: ”Puterea lui Dumnezeu se desăvârșește în slăbiciune”.

Vă reamintim că aveți posibilitatea de a ajuta la concretizarea unui nou proiect al Așezământului Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, prin donații financiare sau materiale de construcție, pentru a ajuta la construirea unui complex cu locuri de joacă și de activități sportive pentru copii, dar și la dezvoltarea unei microferme agricole, pe un teren aflat în apropierea Centrului.
Orice donație poate fi virată în contul de mai jos:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")

Vă așteptăm alături de noi la următoarea vizită pe care o vom organiza în cursul lunii august.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.