21.04

La întoarcerea de la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Slobozia județul Giurgiu, vizita noastră din 21 aprilie 2018, doamna Simona Șandru, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite următorul mesaj:

Hristos a Înviat!

Mulțumim celor care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 21 aprilie 2018 la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului.
Am ajuns la Centru cu trei mașini, persoanele care ne-au însoțit (7 persoane) contribuind în mod semnificativ la achiziționarea produselor cerute, pentru sprijinirea celor 30 de persoane, mame și copii, gădzuite aici.

Vă reamintim că aveți posibilitatea de a contribui financiar în contul de mai jos, pentru a sprijini lucrările administrative ale acestui Centru, în special, pentru plata facturilor de utilități și pentru achiziționarea de combustibil pentru iarnă:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu") 
La întoarcere, ne-am oprit la noua catedrală din Giurgiu, păstorită de părintele Valentin, pregătită pentru a sărbători primul său hram, de ziua Sf. Gheorghe, patronul municipiului Giurgiu. În catedrală ne-am bucurat că am avut ocazia să ne închinăm la icoana Maicii Domnului, făcătoare de minuni, adusă din Letca Nouă.
De data aceasta, am adăugat la traseul nostru obișnuit (Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu și Mănăstirea Sf. Ioan Rusul din aceeași localitate) o scurtă oprire în comuna Talpa (sat Ogrăzile) din județul Teleorman.
Aici se află un centru rezident de asistență a 60 de bătrâni care sunt alinați de vorbele blânde și purtarea de grijă a Maicii Teodora, singura viețuitoare a Mănăstirii Talpa, cu hramul Acoperământul Maicii Domnului. Tot aici, Maica Teodora s-a implicat în ajutorarea cu alimente, haine, rechizite a 20 de copii orfani, locuitori ai comunei Talpa.
Sfânta Liturghie este ținută în fiecare duminică de un preot din București, în paraclisul improvizat într-una dintre sălile centrului.

centru

După ce am văzut frumoasa lucrare începută de Maica Teodora, vă rugăm să vă implicați și dumneavoastră prin sprijinirea lucrărilor de definitivare a bisericuței începute în urmă cu 7 ani, dar sistate pentru lipsă de fonduri de 3 ani. Pentru conservarea construcției deja ridicate, este prioritară finalizarea acoperișului bisericii. De aceea, vă rugăm să contribuiți fie prin donații financiare, fie prin materiale de construcție pe care să le predați acolo.

Fotografie0675

Aveți mai jos datele de contact și bancare ale acestui schit:
Telefon: 0760315933
CUI: 28986799
Cont: RO11RNCB0248123465430001
Banca: BCR 
Câteva mărturii în imagini de la vizita de sâmbătă regăsiți aici.

Vă mulțumim și vă așteptăm în continuare să ne fiți alături în susținerea proiectelor sociale ale Fundației.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.