Giurgiu 3 dec
Doamne, ajută!

Mulțumim celor care au făcut posibilă ultima vizită din acest an, de sâmbătă, 8 decembrie 2018, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în bunuri și în bani și prin asigurarea transportului.

Am ajuns la Centru cu trei mașini cu ajutorul cărora am transportat bunurile achiziționate din donațiile dumneavoastră și ale celor 8 persoane care au participat la această vizită, donațiile fiind menite a sprijini mamele și copiii lor, găzduiți la Așezământ și la alte câteva locuințe din comună.
37 de copii ne-au întâmpinat cu bucurie, cu colinde și poezii pregătite special pentru cei care își aduc aminte de ei în prag de sărbători.
Vă reamintim că aveți posibilitatea de a contribui financiar în contul de mai jos, pentru a sprijini lucrările administrative ale Așezământului din Slobozia, în special, pentru plata facturilor de utilități și pentru achiziționarea de combustibil pentru iarnă:

FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")

Rugăm să ne contacteze pe cei care își doresc să ajute mai ales pentru plata facturilor de energie electrică (în valoare de aproximativ 1500 lei lunar), pentru care Așezământul nu va mai beneficia de sprijinul anterior, începând din luna ianuarie 2019.
Câteva mărturii în imagini de la vizita de sâmbătă, regăsiți aici.
Sperăm ca și în anul viitor să vă implicați în susținerea proiectelor sociale ale Fundației!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.