Slobozia 30 iunie 2018
Dragii noștri prieteni,

La întoarcerea de la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Slobozia județul Giurgiu, vizita noastră din 30 iunie 2018, doamna Simona Șandru, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite următorul mesaj:

Asez.Giurgiu 30 iunie 2018Mulțumim celor care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 30 iunie 2018 la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului.
Am ajuns la Centru cu trei mașini, persoanele care ne-au însoțit (de data aceasta, ne-am bucurat să fim 12 persoane) contribuind în mod semnificativ la achiziționarea produselor cerute, pentru sprijinirea celor 30 de persoane, mame și copii, găzduite aici.
Vă reamintim că aveți posibilitatea de a contribui financiar în contul de mai jos, pentru a sprijini lucrările administrative ale acestui Centru, în special, pentru plata facturilor de utilități și pentru achiziționarea de combustibil pentru iarnă:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")
Ca de obicei, ne-am oprit spre închinare și la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul din aceeași localitate, unde părintele Hristofor ne-a întâmpinat cu căldură și cuvinte de folos duhovnicesc. 
Cu bucurie vă anunțăm că în acest loc se pregătește finalizarea unui nou paraclis al Mănăstirii, ce va avea și hramul Sf. Hristofor.

Vă invităm să ne însoțiți la următoarea vizită pe care o vom organiza în decurs de două luni.

copii de la Slobozia 30 iun
Câteva mărturii în imagini de la vizita de sâmbătă regăsiți aici.

Vă mulțumim și vă așteptăm în continuare să ne fiți alături în susținerea proiectelor sociale ale Fundației.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.