Fotografie0552Slobozia
Fotografie0553SloboziaMulțumim celor care au făcut posibilă vizita de luna trecuta, sâmbătă, 28 octombrie 2017
, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului, chiar dacă nu am fost decât trei persoane care ne-am mobilizat să ajungem acolo (câteva imagini inserate aici, in acest mesaj). Să sperăm că data viitoare vom fi mult mai mulți!

La Centru, unde am vizitat pe copiii găzduiți acolo cu mamele lor, ne-a întâmpinat Părintele Valentin care ne-a vorbit despre importanța dăruirii înFotografie0554Slobozia viața fiecărui creștin și a solidărității întru realizarea de lucrări folositoare pentru apoapele nostru. 
Fotografie0555SloboziaLa întoarcerea spre București ne-am oprit ca de obicei la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul, pentru a mai asculta din cuvintele pilduitoare ale Părintelui Hristofor.

Coordonator proiect,
Simona Șandru, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Fotografie0556Slobozia

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.