Fotografie0480

Doamne ajuta!
Mulțumim celor care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 26 august, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului, chiar dacă de data aceasta nu am fost decât două persoane care ne-am mobilizat să ajungem acolo. Să sperăm că data viitoare vom fi mult mai mulți!

La Centru lucrările de renovare sunt aproape de finalizare, iar camerele împrospătate și cu mobilierul schimbat își așteaptă ”locatarii”, pe mamele și copiii lor, cât de curând.
Vă arătăm aici câteva imagini de la Așezământ, cu creațiile artistice ale copiilor de aici, precum și de la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul, loc de popas binecuvântat de fiecare dată, unde am primit cu smerenie cuvinte de folos din partea părintelui Hristofor.

Vă reamintim că aveți posibilitatea de a contribui financiar în contul de mai jos, pentru a sprijini lucrările administrative ale acestui Centru:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")

Coordonatoarea proiectului, Simona Șandru
email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.