Giurgiu01
Doamne, ajută!

Giurgiu15Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 9 decembrie 2017, ultima din acest an, la Așezământul SfințiiGiurgiu14 Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului. De data aceasta, am reușit să ne mobilizăm într-un număr mai mare (9 adulți și 2 copii) și să mergem acolo cu patru mașini încărcate, fiind însoțiți de noi și vechi prieteni ai Fundației, a căror generozitate smerită ne ajută să ajutăm.
La Centru, ne-am bucurat de o frumoasă surpriză pregătită de copii împreună cu doamna preoteasă Veronica, fiind primiți în cântec de colindă.

Giurgiu13La întoarcerea spre București ne-am oprit ca de obicei să ne închinăm la moaștele Sf Ioan Rusul de la Mănăstirea cu același nume din comuna Slobozia și să ne rugăm în calda bisericuță maramureșeană de aici.
Vă reamintim că aveți posibilitatea de a contribui financiar în contul de mai jos, pentru a sprijini lucrările administrative ale acestui Centru, în special, pentru plata facturilor de utilități și pentru achiziționarea de combustibil pentru iarnă:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCAGiurgiu11
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: „Pentru Giurgiu”)
Giurgiu12Vă mulțumim pentru implicarea pe care ați arătat-o și în acest an pentru proiectele de asistență socială ale Fundației noastre și sperăm că în 2018 veți manifesta aceeași dragoste și dărnicie față de semenii pe care dorim să îi susținem în continuare cu ajutorul dumneavoastră.
Coordonator proiect, Simona Sandru
email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Mai multe imagini gasiti aici.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.