Slobozia 13 aprilie
Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă vizita la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, de sâmbătă, 13 aprilie, prin donații în bunuri și în bani, dar și prin asigurarea transportului cu mașinile personale puse la dispoziție de către voluntari inimoși.

Astfel, am ajuns la Centru cu două mașini (5 adulți și un copil) cu ajutorul cărora am transportat bunurile donate și/sau achiziționate din donațiile dumneavoastră și ale persoanelor care ne-au însoțit (în principal, haine și alimente) - mărturii în câteva imagini.
Deși vremea de sâmbătă nu a fost una însorită, ne-am încălzit sufletele ascultând, ca de obicei, cu bucurie, cuvintele încărcate de har duhovnicesc ale Părintelui Valentin de la Așezământ, precum și pe cele ale Părintelui Hristofor, de la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul din aceeași comună, unde ne-am oprit la întoarcere.

Vă reamintim că aveți posibilitatea de a ajuta la concretizarea unui nou proiect al Așezământului Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, prin donații financiare sau materiale de construcție, pentru a ajuta la construirea unui complex cu locuri de joacă și de activități sportive pentru copii, dar și la dezvoltarea unei microferme agricole, pe un teren aflat în apropierea Centrului.
Orice donație poate fi virată în contul de mai jos:

FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")

Vă așteptăm alături de noi la următoarea vizită pe care o vom organiza în cursul lunii iunie.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.