Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

18740797 1371814182910378 8612151503194512068 nDesen al copiilor de la Centrul social Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil pentru ziua copiilor (Sursa foto)

Dragii nostri,

Pe 24 iunie, sambata, vom organiza, cu ajutorul Domnului, o noua vizita la Centrul Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din comuna Slobozia, judetul Giurgiu.

Pentru pregatirea acestei vizite, va rugam sa ne fiti alaturi, ajutand fiecare dupa puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrana si intretinere curenta pentru aceasta perioada, care sunt urmatoarele:
- produse de curatenie: soluție pentru pardoseala, geamuri, wc, bureti sarma, saci menajeri 35 litri;
- produse alimentare: mezeluri, cascaval, pui, bors, sare mare, ceapa, cartofi, usturoi.

De asemenea, in aceasta perioada Centrul se afla in curs de renovare, acoperisul si o parte dintre incaperi necesitand reparatii importante.

Va amintim faptul ca Parintele Valentin Stefan si doamna preoteasa Veronica depun eforturi binecuvantate nu numai intru ajutorarea mamelor si copiilor gazduiti in acest centru pentru primirea victimelor violentei domestice (40 de persoane), dar si pentru sprijinirea in continuare a celor care nu pot ramane aici dupa expirarea perioadei permise de lege.
Astfel, in prezent, in comuna Slobozia sunt ajutate 5 mame si 17 copii (va multumim ca ati contribuit si dumneavoastra la achizitionarea unei case in acest scop), iar intr-o comuna invecinata, Vedea, o mama cu cei sase copii ai sai beneficiaza de asemenea de ajutor.

Va asteptam si pe dumneavoastra sa va alaturati proiectului Fundatiei noastre, pentru ca aceasta frumoasa lucrare de asistenta sociala si de natura profund crestina din comuna Slobozia sa fie de folos pentru cat mai multi dintre semenii nostri.

In cazul in care doriti sa ajutati Asezamantul cu donaţii financiare, necesare inclusiv pentru achitarea facturilor de utilitati, puteti dona sumele in urmatorul cont:
FUNDATIA CRESTINA PARINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Romaneasca – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile platii: "Pentru Giurgiu")

Va asteptam la sediul Fundatiei cu donatii, incepand de luni, 19 iunie, intre orele 9.00-17.00. In cazul in care doriti sa ne insotiti in vizita pe care o vom face la Slobozia-Giurgiu, va rugam sa ne anuntati in timp util pentru a putea organiza deplasarea, respectiv, cel tarziu pana joi, 22 iunie.
Persoana de contact: Simona Sandru, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Apelam si de aceasta data la persoanele care dispun de masini si/sau dube sa ne ajute cu transportarea donatiilor ce vor fi facute si cu asigurarea unor locuri disponibile in masini, pentru cei care vor dori sa ne insoteasca in aceasta vizita.

Va multumim de pe acum pentru toate darurile dumneavoastra si pentru ca sunteti alaturi de noi!
Dragul nostru parinte sa va aiba sub ocrotirea sa! 
Doamne, ajuta!

Coordonator proiect, Simona Șandru

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.