Dragii noștri,

Fotografie0552Mulțumim celor care au făcut posibilă vizita de luna trecuta, sâmbătă, 28 octombrie 2017, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului, chiar dacă nu am fost decât trei persoane care ne-am mobilizat să ajungem acolo (câteva imagini inserate aici, in acest mesaj). Să sperăm că pe 9 decembrie vom fi mult mai mulți!Fotografie0553
La Centru, unde am vizitat pe copiii găzduiți acolo cu mamele lor, ne-a întâmpinat Părintele Valentin care ne-a vorbit despre importanța dăruirii în viața fiecărui creștin și a solidărității întru realizarea de lucrări folositoare pentru apoapele nostru.
La întoarcerea spre București ne-am oprit ca de obicei la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul, pentru a mai asculta din cuvintele pilduitoare ale Părintelui Hristofor.

Sâmbătă, pe 9 decembrie 2017, cu ajutorul Domnului, organizăm o ultimă vizită în acest an la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Fotografie0554Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, într-un număr cât mai mare, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, după cum urmează:
- produse alimentare de post cum ar fi: ciuperci, halva, ulei, măsline, sare mare de bucătărie, condimente (leuștean, pătrunjel, mărar, scorțișoară), ceai ( mușețel, mentă), ardei copt, drojdie uscată, făină, dulciuri, soia șnițele, fructe, oțet;
- produse de curățenie: detergent rufe, detergent vase, soluție de pardoseală, soluție de geamuri, soluție pentru mobilă, lavete, bureți de vase, bureți de sârmă, folie de aluminiu, detartrant, domestos, cif, becuri, șervețele nazale, chibrituri, pahare de unică folosință;
- produse de igienă: șampon pentru copii și adulți, săpun lichid, hârtie igienică, absorbante.
Întrucât se apropie Sărbătoarea Nașterii Domnului, când toți copiii ar trebui să primească frumoase și de folos cadouri, vă așteptăm și cu alte daruri, fiecare după dorința proprie.Fotografie0555

Vă reamintim faptul că Părintele Valentin Ștefan și doamna preoteasă Veronica depun eforturi binecuvântate nu numai întru ajutorarea mamelor și copiilor găzduiți în acest centru pentru primirea victimelor violenței domestice (40 de persoane), dar și pentru sprijinirea în continuare a celor care nu pot rămâne aici după expirarea perioadei permise de lege.
Astfel, în prezent, în comuna Slobozia mai sunt ajutate 5 mame și 17 copii, iar într-o comună învecinată, Vedea, o mamă cu cei șase copii ai săi beneficiază, de asemenea, de ajutor.

Vă așteptăm și pe dumneavoastră să vă alăturați proiectului Fundației noastre, pentru ca această frumoasă lucrare de asistență socială și de natură profund creștină din comuna Slobozia să fie de folos pentru cât mai mulți dintre semenii noștri.

În cazul în care doriți să ajutați Așezământul cu donaţii financiare, necesare inclusiv pentru achitarea facturilor de utilități, puteți dona sumele în următorul cont:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")

Fotografie0556Vă așteptăm la sediul Fundației cu donații, începând de luni, 4 decembrie, între orele 9.30-17.00. În cazul în care doriți să ne însoțiți în vizita pe care o vom face la Slobozia-Giurgiu, vă rugăm să ne anunțați în timp util pentru a putea organiza deplasarea, respectiv, cel târziu până joi, 7 decembrie.
Persoană de contact: Simona Șandru, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Apelăm și de această dată la persoanele care dispun de mașini și/sau dube să ne ajute cu transportarea donațiilor ce vor fi făcute și cu asigurarea unor locuri disponibile în mașini, pentru cei care vor dori să ne însoțească în această vizită.

Vă mulțumim de pe acum pentru toate darurile dumneavoastră și pentru că sunteți alături de noi!
Dragul nostru părinte să vă aibă sub ocrotirea sa!
Doamne, ajută!

 

 

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.