Casa1

După cum stiti,  de câţiva ani de zile participăm impreună la sprijinirea Aşezământului Sfinţii Arhangheli Mihail si Gavriil situat in localitatea Slobozia, jud. Giurgiu, care adaposteste cu predilectie mame si copii proveniti din familii afectate de violenta domestica. 

Conducatorii Asezamantului, parintele Valentin Stefan si preoteasa Veronica, incearca ca in perioada petrecuta aici mamele si copiii sa-si vindece ranile sufletesti si trupesti si totodata sa reintegreze in societate aceste persoane, prin gasirea unui loc de munca pentru mame si evident a unei locuinte, lucru deloc usor de realizat in orasul Giurgiu. 

Va propunem sa participam impreuna la un proiect caritabil un pic mai indraznet decat cele prezentate pana acum, dar foarte util comunitatii create de parintele Valentin Stefan in Slobozia.

Casa2

Astfel, din pricina imposibilitatii de reintegrare in familie sau pe piata muncii a unor mame care locuiesc in Asezamant de o perioada mai mare de timp, parintele Valentin si preoteasa Veronica au ajuns la concluzia ca mutarea acestor mame in case inchiriate sau proprietate ar fi o solutie pentru continuarea sprijinirii lor. 

In acest sens, parintele Valentin a discutat cu proprietarul unui imobil (casa + teren) situat in loc. Slobozia, foarte aproape de Asezamant, care doreste sa il vanda pentru un pret de 12.000 EURO, platibili in doua rate, din care prima in luna ianuarie 2017, iar cea de-a II-a in luna mai 2017. 

Imobilul este compus din: teren in suprafata de 1200 mp si 400 mp vita de vie si casa de locuit cu 5 camere si anexe in suprafata de 42 mp. Casa, desi este batraneasca, arata binisor si este in mare masura locuibila si deja proprietarul a permis uneia dintre mamele de la Asezamant sa se mute in casa impreuna cu cei trei copii ai sai. 

Pana acum Parintele Valentin a reusit sa le gaseasca un adapost in afara Asezamantului (unde nu pot sta la nesfarsit) la 4 mame cu copii, din care uneia i-a gasit casa fara chirie (comodat), alteia i-a construit o casuta sociala cu 2 camere in curtea unei enoriase, iar altora doua le-a inchiriat cate o casuta la un pret modic. 

Daca doriti sa ajutati la achizitionarea imobilului prezentat mai sus o puteti face prin virament bancar in contul Fundaţiei noastre, precizând pe ordinul de plată că banii sunt pentru Aşezământul de la Slobozia-Giurgiu:

FUNDAŢIA CREŞTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii

Pentru strangerea celor 12.000 EURO sunt mobilizate mai multe grupuri de fund-raising, astfel incat nu trebuie sa ne ingrijoram ca nu vom colecta aceasta suma de bani in totalitate.

In situatia in care aveti nelamuriri, persoanele de contact sunt: Stefan Veronica, tel. 0769683407 sau pr. Stefan Valentin 0762656077.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.