Fotografie0438

Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor acelora care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 24 iunie, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani, prin asigurarea transportului și prin simpla prezență alături de noi. Ne bucurăm că de această dată ne-au însoțit și prieteni noi (deplasarea s-a făcut cu patru mașini, 9 adulți și 5 copii), care sperăm să ne fie în continuare aproape.

Întrucât sâmbata a fost o mare sărbătoare (Nașterea Sf. Ioan Botezătorul), prima dată ne-am oprit să participăm la Sfânta Liturghie de la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul din aceeași comună, iar ziua ne-am încheiat-o cu o binecuvantată vizită la Biserica Drăganescu, unde o tânără râvnitoare ne-a vorbit despre pictura Părintelui Arsenie Boca, recent trecută printr-un proces de curățire, întru o mai bună deslușire a tainelor aici reprezentate.

Fotografie0439

La Așezământ am stat de vorbă cu doamna preoteasă Veronica, care ne-a împărtășit din bucuriile, dar și din problemele care apar în activitatea curentă a acestui centru. De data aceasta, nu ne-am întâlnit și cu copiii și mamele găzduite aici, fiind temporar mutați în casele închiriate în comună, pe perioada de renovare a centrului.

Fotografie0440

Pentru rezolvarea chestiunilor ce țin de administrarea Așezământului, aveți posibilitatea de a contribui financiar în contul de mai jos:

FUNDATIA CRESTINA PARINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Romaneasca – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile platii: "Pentru Giurgiu")

Coordonatoarea proiectului, Simona Șandru
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.