Giurgiu
Dragii noștri,

Sâmbătă, pe 7 decembrie, cu ajutorul Domnului, vom organiza ultima vizită din acest an la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.
Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, dar în special cu următoarele:

- Produse alimentare: mix legume congelate (mazăre, păstăi fasole, morcov), măsline, iaurt, cașcaval, salam, fructe, ouă, pui, zacuscă, ceai (fructe de pădure, mușețel, mentă), condimente (leuștean, pătrunjel, mărar, cimbru), drojdie uscată, borș lichid, bulion;
- Produse de igienă și curățenie: domestos, detartrant, hârtie igienică, cif, saci menajeri 35 l.

Întrucât vizita noastră este în apropierea sfintelor sărbători legate de cinstirea Sf. Nicolae și de Nașterea Domnului, ne-am dori să aducem bucurie copiilor din acest centru și prin micile noastre daruri (dulciuri, jucării, etc.), adaptate vârstei fiecăruia; în prezent, alături de mamele lor, Părintele Valentin Ștefan și doamna preoteasă Veronica au în grijă un număr de 23 de copii de vârste diferite: 2 luni - 1 băiat; 1 an - 1 băiat; 4 ani - 2 fete și 4 băieți; 5 ani - 1 fată; 7 ani - 2 fete; 9 ani - 3 băieți; 10 ani - 1 fată și 2 băieți; 11 ani - 1 fată; 12 ani - 2 fete; 13 ani - 1 fată; 15 ani - 1 băiat; 17 ani - 1 băiat.

Vă așteptăm și pe dumneavoastră să vă alăturați proiectului Fundației noastre, pentru ca această frumoasă lucrare de asistență socială și de natură profund creștină din comuna Slobozia să fie de folos pentru cât mai mulți dintre semenii noștri.

În cazul în care doriți să ajutați Așezământul cu donaţii financiare, necesare inclusiv pentru achitarea facturilor de utilități, puteți dona sumele în următorul cont:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")

Vă așteptăm la sediul Fundației cu donații, începând de luni, 2 decembrie, între orele 9.30-17.00. În cazul în care doriți să ne însoțiți, vă rugăm să ne anunțați în timp util pentru a putea organiza deplasarea, respectiv, cel târziu până joi, 5 decembrie.
Persoană de contact: Simona Șandru, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Apelăm și de această dată la persoanele care dispun de mașini și/sau dube să ne ajute cu transportarea donațiilor ce vor fi făcute și cu asigurarea unor locuri disponibile în mașini, pentru cei care vor dori să ne însoțească în această vizită.

Vă mulțumim de pe acum pentru toate darurile dumneavoastră și pentru că sunteți alături de noi!
Dragul nostru Părinte să vă aibă sub ocrotirea sa!
Doamne, ajută!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.