PantocratorCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „MARELE EXAMEN
A fi crestin insemneaza mai mult decat apartenenta ta doctrinara la crestinism. A crede in Iisus inseamna mai mult decat semnifica vorbele. Iata ce insemneaza: a te stramuta din tine in El; insemneaza a-L face pe El inima ta; insemneaza sa ai un moment, o clipa

V.P8. martie 2019
Dragii noştri prieteni,

La întoarcerea de la Valea Plopului, vizita noastră din 9 -10 martie 2019, doamna Doina Popa, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite următorul mesaj:

Cu ajutorul Domnului am putut ajunge și de data aceasta cu daruri, constând în produsele de necesitate, care le sunt de un real folos, cu o sumă de bani, dar mai ales cu o frumoasă echipă de voluntari.
Vizita voluntarilor fundației noastre la Valea Plopului, din perioada 9 -10 martie 2019, a fost primită cu bucurie la așezământ. Activitățile realizate de voluntarii noștri împreună cu ei au fost diverse: de la modelarea plastilinei și pictură până la învățarea ceasului, pregătirea temelor pentru școală și atelierul de matematică, dezvoltarea abilităţilor cusutului manual și primii pași în cunoașterea mașinii de cusut. Tot ce s-a îndeplinit în aceste zile a adus zâmbete în ochii copiilor și mulțumire în inimile noastre.
Dorim să vă mulțumim tuturor celor care v-ați adus contribuția la acest proiect de suflet, fiecare în felul lui aducând o valoare aparte.
Prin imaginile transmise, sperăm că vom putea împărtăși cu dumneavoastră un strop din bucuria sufletească de a ajuta niște suflete nevinovate.

Vă mulțumim și nu uitați: vă așteptăm să reveniți!

Fotografii de la această vizită

conferinta 19 martie
Parohia „Șerban Vodă” din București organizează o nouă seară duhovnicească cu tema: „Teologie și știință – divergențe și convergențe”.

Înregistrare utilizator
Profil utilizator
(opțional)
Data nașterii pe care ați introdus-o ar trebui să folosească formatul An-Lună-Zi, de ex. 0000-00-00