pocaintaCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „TAMADUIREA SI IERTAREA”
„Iertarea pacatelor nu inseamna ca le spovedesti mereu si le iei de la capat - ca iarasi le vei spovedi. Crestinismul mai e si chestiune de refacere a vointei. Ne trebuie bunavointa voastra - ca s-o facem vointa; tarie de caracter si simtire de obraz.

VPlopului
Dragii noștri,

Pentru toate momentele frumoase care au fost și care urmează să vină, vă mulțumim!
Noul an să vă aducă bucurie și liniște în casele dumneavoastră! La mulți ani!
Vă invităm să ne însoțiți pe 18 ianuarie 2020, în prima deplasare a acestui an, la prietenii din Valea Plopului! Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare!

Iată cum ne puteți ajuta și vă puteți implica în acțiunea noastră de sâmbătă 18 ianuarie:

A: Participarea la colecta de produse și bani
Necesitățile pentru această dată sunt următoarele:
- Alimente: banane, mandarine, portocale, legume proaspete, piept de pui, pulpe pui, ouă, ficat de pui, mezeluri,conserve de fasole verde, mazare, roșii (colectarea alimentelor se va face doar în ziua de vineri, 17 ianuarie).
- Produse de menaj: saci menajeri rezistenți (35-120l), pastile cloramină Javel, mănuși unică folosință, rolă de hârtie, soluții de curățenie, detergent de vase/baie /geamuri.
- Produse de igienă: șampon copii, șampon adulți, șampon antiparazitar, absorbante damă, șervețele umede.

Punct de colectare: Str. Alexandru Depărățeanu, nr 20, Parter, Interfon 002, Sector 1, București. Colectarea se va efectua în perioada 13 - 17 ianuarie 2020, orele 9 - 16 (cei care nu se pot încadra în program sunt rugați să ne contacteze la nr. de telefon 0760 141 744 - Florina Ionescu).

În cazul în care doriți să ajutați cu donaţii financiare, puteți transfera sumele în următorul cont:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii

(de specificat la detaliile plății: „Pentru Valea Plopului”)
sau numerarla sediul fundației din str. Alexandru Depărățeanu, nr. 20, parter, interfon 002, sector 1, București

B: Voluntariat pentru transportarea darurilor

Transportarea donațiilor se va face exclusiv prin voluntariat. Mulțumim tuturor membrilor și prietenilor fundației care ajutați ca produsele să ajungă la destinație. Vom primi cu plăcere vizitatori, în limita locurilor disponibile și în ordinea înscrierii. În cazul în care doriți să ajutați cu serviciul de transport și voluntariat, vă rugăm să anunțați coordonatorul de proiect, dna. Ștefania Pauciuc,  până vineri, 17 ianuarie 2020, la adresa de email: stefaniapauciuc@gmail.com sau nr. de telefon: 0722 310 998.

C: Popularizarea acțiunii

Ne puteți ajuta fie cu produse dintre cele solicitate, fie cu transportul acestora și cu jertfa din timpul liber, fie prin a face cunoscută această inițiativă în rândul cunoștințelor dvs.
Povestiți despre acțiune prietenilor și cunoscuților dumneavoastră.
Trimiteți-ne adrese de e-mail ale celor interesați să fie informați sau oferiți-le datele de contact ale coordonatorului.

Întâlnirea pentru plecarea de sâmbată (organizarea și încărcarea mașinilor), 18 ianuarie 2020, va fi la sediul fundației.

Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rog să contactați coordonatorul proiectului la adresa de email: stefaniapauciuc@gmail.com sau la telefonul 0722.310.998

Ștefania Pauciuc

image4
Vă invităm pe 15 ianuarie 2020, ora 17.00, de Ziua Culturii Naționale, să marcăm împreună, printr-un eveniment cultural, cei 170 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu.

Înregistrare utilizator
Profil utilizator
(opțional)
Data nașterii pe care ați introdus-o ar trebui să folosească formatul An-Lună-Zi, de ex. 0000-00-00