Redirecţionati 2% din impozitul către stat fundaţiei noastre

Directionati2lasuta

Cea mai simplă dar eficientă acţiune de sprijinire a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca, fără a scoate bani din buzunar, este direcționarea a 2 % din impozitul anual pe venit către fundația noastră. Acest lucru se poate face acum, în lunile de început de an, până spre sfârșitul lunii mai 2018 (25 mai 2018 este data limită de trimitere a formularului completat - data poștei).
Redirecționarea procentului de 2% din impozitul pe profit se poate face de către orice angajat, anual, prin completarea unui formular. În cazul în care acest formular nu este depus, suma de bani existentă merge către stat.

Cine dorește să ne ajute în acest mod, vă rugăm să citiți toate detaliile cu privire la această procedură legală de ajutor a fundației noastre.
Mulțumim celor care în anii trecuți au redirecționat aceste procente către fundația noastră, aceste sume ajută fundația noastră să își poată desfășura activitatea zilnică..

Aceia dintre dumneavoastră care ne puteți ajuta, descărcați formularul cu datele fundației noastre, urmând doar să adăugați datele personale în câmpurile corespunzătoare din formular. Pentru a completa/descărca formularul, click aici sau contactaţi-ne la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă mulțumim că ne sunteți alături!