pelerinaj in grecia sf nectarie avion 3439
Dragii noștri,


Vă trimit mai jos programul pelerinajului de 7 zile din „Grecia, în locurile încărcate de mare spiritualitate”, pe care dorim să-l desfășurăm în perioada 27 martie – 2 aprilie 2020.
Avem nevoie de confirmarea dvs. scrisă, cu numele persoanelor participante, la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau whatsapp – 0760141744 (Florina Ionescu).
Mai avem disponibile 2 locuri!! Costul total al pelerinajului se va efectua pana la data de 10 martie 2020!!
Indiferent de metoda de plata agreata, conversia se va calcula conform cursului BNR, la care se adauga un procent de 1%.
Avem rugămintea de a ne contacta înaintea realizării transferului bancar!!

0
0
0
s2sdefault

IMG 2648Deși o zi însorită, plouă cu toamnă la Sâmbăta, aerul cald este blând, mângâietor, nu arde ca vara. Pomii, înveșmântați în mii de nuanțe, se leagănă ușor în aer și pictează suprafața pământului cu frunzele care, deși au părăsit crenguțele, hrănesc în taină, în pământul cald, în netulburatul circuit al vieții,  un nou început pentru la anul. În fața Academiei Sâmbăta, o sută de oameni privesc 20190928 113511zâmbind spre camera de fotografiat a lui Ștefan: urmează imortalizarea bucuriei de a fi împreună aici! Îmbogățiți, încărcați cu atâtea clipe minunate petrecute alături în cele trei zile dăruite nouă cu generozitate de Dumnezeu, trăim ultimele minute de Sâmbăta înainte de plecarea spre București. La strigarea sa, puternică cum e toaca, în fiecare an pornim către Mănăstirea Brâncoveanu. Acesta este locul unde acum 77 de ani Părintele Arsenie se năștea a doua oară, ca preot al lui Hristos, după ce, cu 109 ani în urmă, deschisese ochii spre această lume pruncul Zian Vălean Boca în satul Vața de Sus, într-o binecuvântată zi de 29 septembrie.

0
0
0
s2sdefault

Prislop 26
Vă invităm să călătoriti alături de noi în acest pelerinaj de suflet, organizat cu ocazia împlinirii a 30 ani de la plecarea în Veșnicie a Părintelui Arsenie Boca. Vor fi două zile de folos duhovnicesc și trăiri intense, după următorul program:

0
0
0
s2sdefault

cuvioasa
În fiecare an, la 14 octombrie, Biserica Or­todoxă prăznuiește pe Cuvioasa Maică Parascheva ale cărei Sfinte Moaște se află în Catedrala Mitropolitană din Iași. 
În zilele 19 - 20 octombrie 2019, cu ajutorul Domnului, vom organiza un pelerinaj la Iași, pentru a ne închina la moaștele Sfintei, izvor de bine­cu­vân­ta­re și însă­nă­to­șire duhovnicească și trupească pentru toți cei care o cheamă în rugăciune să fie mijlo­ci­toa­re către Preamilostivul Dum­ne­zeu.
Costul acestui pelerinaj este 280 lei/ persoană și include: transportul cu autocarul, 1 noapte cazare, 2 mese.
Vă aducem la cunoștință că în acest pelerinaj nu mai sunt locuri disponibile.

0
0
0
s2sdefault

Manastirea Sambata
A devenit o tradiţie frumoasă, ca la sfârşit de septembrie, să mergem în pelerinaj la Mănăstirea Brâncoveanu, astfel că şi în acest an vă invităm pe toţi cei ce îl îndrăgesc pe Părintele Arsenie, să participați la evenimentul nostru din perioada 27 - 29 septembrie 2019.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.