pelerinajprislop 12 13 mai2018Pelerinaj la Manastirea Prislop - 12-13 mai 2018

Cu bucurie vă anunțăm că în zilele 12 - 13 mai 2018, fundația noastră organizează  un nou pelerinaj la Mănăstirea Prislop, Mănăstirea Polovragi și Mănăstirea Lainici.
Înscrierile pentru acest pelerinaj se pot face în perioada 2 - 30 aprilie 2018, 30 aprilie fiind ultima zi de plată integrală a prețului pelerinajului. Simpla confirmare telefonică sau prin email a participării nu este suficientă. Locul va fi rezervat și veți fi trecuți pe lista participanților numai după efectuarea și confirmarea  plății.
Costul pelerinajului este 240 de lei /persoană și include transport cu autocarul, 1 noapte de cazare la hotel 3 stele și două mese la restaurant - cina din 12 mai și prânzul din 13 mai 2018.

Alexandria5
Duminica, 18 februarie 2018, am plecat in pelerinaj, spre Alexandria, pentru a participa la Sfanta Liturghie in  Biserica „Sf. Grigorie Teologul”, o constructie nouă din lemn, frumoasa si ingrijita. Ziua noastra a inceput cu o dimineata de martie rece, ploioasa, insa rugaciunile din autocar si intalnirea cu prietenii  ne-au  adus bucurie in  sufletele noastre.

banner site mars 2018 v1.1 tiny
Dragi prieteni,

Sâmbătă, 24 martie 2018, în România și în alte 300 de orașe din țara noastră și Republica Moldova, are loc MARȘUL PENTRU VIAȚĂ, intitulat „O lume pentru viață”.

Este firesc și de datoria noastră să participăm și să arătăm că prețuim viața, sprijinim femeile aflate în criză de sarcină și valorile familiei creștine tradiționale, îndeosebi nașterea copiilor.

În fiecare zi, în România, sunt uciși prin avort câteva sute de copii. Părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului spunea că degeaba ne batem pentru a opri tăierea ilegală a pădurilor DACĂ NU VA MAI EXISTA ÎN PERSPECTIVĂ POPORUL ROMAN.

VĂ ÎNDEMN PE TOȚI SĂ NE ÎNTÂLNIM SÂMBĂTĂ* , PENTRU A DA DOVADĂ DE PREȚUIRE ȘI SPRIJIN  FEMEILOR CARE SE LUPTĂ SĂ PĂSTREZE VIAȚA COPIILOR LOR, DE IUBIRE PENTRU ACESTE MICI INIMI CARE SUNT OAMENI DIN MOMENTUL CONCEPȚIEI ȘI AU DREPTUL LA VIAȚĂ!

18 martie 2018 - Pelerinaj la Drăgănescu și Alexandria

Pr Arsenie Boca InviereaCu ajutorul Maicii Domnului și al Părintelui Arsenie Boca, vă anunțăm că în ziua de 18 martie 2018, duminica Sf. Cuv. Ioan Scărarul, vom organiza un pelerinaj de 1 zi, la biserica din Drăgănescu și Biserica „Sfântul Grigorie Teologul”, din localitatea Alexandria.
Pentru a obține bucuria deplină, vă propunem următorul program:
-plecarea va fi duminică 18 martie 2018, ora 6.30, din București, Piața Unirii (statuia lui A.I.Cuza, baza Dealului Mitropoliei).
-ora 8.30, participarea la Sf. Liturghie, în Biserica Sf. Grigorie Teologul, aflată în Campusul universitar Valahia, din Alexandria. După Sf.Liturghie, în acest locaș, Părintele Daniel Constantin Dumitru împreună cu alți preoți, va săvârși Taina Sf. Maslu, la care vom fi și noi părtași.

„Este cineva bolnav între voi? Să cheme preoții Bisericii și să se roage pentru el, ungându-l cu untdelemn, în numele Domnului. Și rugăciunea credinței va mântui pe cel bolnav și Domnul îl va ridica, și de va fi făcut păcate, se vor ierta lui” (Iacov 5, 14-15).

CarareaImparatiei deschisatuturor
Întâlnirile catehetice denumite „Cărarea Împărăției deschisă tuturor” au drept punct de plecare cartea Părintelui Arsenie Boca, „CĂRAREA ÎMPĂRĂȚIEI”. Pe parcursul întâlnirilor se va discuta și explica, pe capitole, întreaga carte.
Pentru că informația este foarte densă, întâlnirile se vor desfășura de-a lungul câtorva săptămâni și vor avea loc între orele 18-19:30 (maxim ora 20). Pentru perioada postului Paștilor, acestea sunt stabilite pentru zilele de joi: 15 martie, 29 martie. În perioada Sfintelor Paști vom face pauză, urmând a relua întâlnirile la o dată stabilită de comun accord, la sfârșitul lunii martie.
Locul de desfășurare: Sala de Festivități a Colegiului Național Ion Neculce, Str. Ion Neculce nr. 2, Sector 1, Bucuresti, în imediata apropiere a Primăriei Sectorului 1.